keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Esseen kirjoittelua

Tänään oon iltasella kirjoitellut Sääntelyteorian esseetä, jonka aihe on määritetty seuraavasti: Mitä klubihyödykkeillä tarkoitetaan? Vertaa niitä yhtäältä julkishyödykkeisiin ja toisaalta yhteishyödykkeisiin. Analysoi sääntelyteoreettisesti, millä tavalla klubihyödykkeiden käyttöä pitäisi säännellä (jos pitäisi)? 

Aiheena tuo on mielenkiintoinen ja englanninkielisestä kirjallisuudesta paljon enemmän yksityiskohtaisempaa tietoa, kuin pelkällä suomenkielellä kirjoitetuista teoksista. Ja useimmat alan kirjallisuuden kirjoittajat ovat samoja, jotka julkaisevat näitä tieteellisiä artikkeleita kuin myös  noita teoksia.

Itse suosin lähteinä tosiaan englanninkielistä kirjallisuutta ihan sen takia, koska se on laajempaa ja esittää parempia ja mielenkiintoisempia argumentteja. Tosin esseenhän pitäisi osittain perustua myös kurssikirjallisuuteen, joka on ennalta määritetty kurssin kuvauksessa, mutta toki on suotavaa myös käyttää muitakin. 

Tässä tosiaan pitäisi saada tämä ko. essee valmiiksi viimeistään huomiseen mennessä. Olen sen asettanut itselleni deadlineksi, jotta voin aloittaa kirjoittamaan seuraavaa. Näiden esseiden pituus pitää olla 2-5 sivua, riippuen tehtävän annosta.

Ei muuta kun nokka kohti wordia ja sivusilmällä vilkuillaan miljonääriäitejä, hehe! ;)