lauantai 2. huhtikuuta 2011

Essseet ehtivät sittenkin arviointiin mukaan! :)

Huhuhuh! Olipa eilinen päivä yhtä tuskaa, kun olin mokannut noiden esseiden palauttamisien kanssa ja olin ihan maani myynnyt, että se vitutuskäyrä osoitti suoraan kattoon. Kuten eilisellä blogipostauksessa kerroin siitä kauheesta kämmistä.

Kun en eilen saanut puhelimitse kiinni ketään avoimesta yliopistosta, niin olin pommittanut niiden mailiboksia ja kahden oikeustaloustieteen opinnoista vastaavan henkilön mailiboksia. Ja toisestahan tuli se automaattinen ilmoitus, että on LOMALLA. No mä sitten ajattelin, että tänään olisin laittanut proffille ne esseet suoraan niiden henkilökohtaisiin mailehin, heh!

No tänään, kun avasin mun koulun sähköpostin, niin mua odotti siellä kiva shokki. Ensinnäkin mulle oli tullut 4 viestiä avoimesta yliopistosta. Ja sitten kun avasin niistä ensimmäisen niin siellä luki: " Tehtävien palauttaminen on luultavasti on OK, kannattaa kuitenkin tarkistaa ko. X henkilöltä". Olin siinä vaiheessa, että mistä hemmetistä tarkistan, kun se henkilö on LOMALLA ja tulee vasta ensi tiistaina takaisin paikalle. Ja asiahan olisi pitänyt saada heti selvitettyä, että ehtivätkö ne siihen 31.3 arviointiin.

Ja sitten kun avasin seuraavan viestin, niin siellä odotti aivan ihana viesti siltä toiselta oikeustaloustieteen opinnoista vastaavalta henkilöltä: " Nou hätä,  lähtevät opettajalle kyllä tarkastukseen, kävin tiedostot hakemassa" Ja hän vielä erikseen toivotti mukavaa viikonloppua.

Ja ne kaksi jäljellä olevaa viestiä olivat vielä kuittaukset siitä, että ne ovat lähteneet moodlesta proffille tarkistukseen.

Eli mun unelma vielä on hengissä, vaikka siihen tarvittiin vähän tekohengitystä ja pientä jännitysmomenttia avuksi, heh!

Nyt voin rentoutua tänä viikonloppuna, kun ei tarvii kärvistellä ja jännittää mitään muuta kuin niitä tuloksia, heh! :)

Ensi kerralla, jos joudun palauttaa moodelen kautta jotain, niin klikkaan 100 kertaa hyväksy nappulaa, että tiedostot menevät varmasti perille! :)