torstai 30. kesäkuuta 2011

Voi jumalauta sentään!



Voi vi**u juma***ta! Arvatkaa mitä mulle kävi!!!! Olin palauttamassa mun oppimistehtäviä niin mun läppäri tilttas, jossa oli mun kaikki koulutehtävät ja esseet arkistoituna ja samoin nuo mun tekemät verkkotentit ja niiden vastaukset!

Kaikki hävisivät sen sileän tien, kun mun läppäri tilttas, enkä saa sieltä enää mitään ulos! Siis voihan kananperse sentään! Just mun tuuria, kun kaikki on mennyt nappiin tähän saakka, niin nyt sit läppäri petti, voi vi**u!!!!

Ja eilen vielä mietin, että viittinkö tallentaa ne tikulle varmuudeksi, niin olisi kannattanut!

Eli seuraavaks noita voi palautella vasta joskus lokakuussa, huoh! No, mitä tästä opin... tallenna aina kaikki myös tikulle varmuudeksi! Ja joudun aloittaa taas esseiden kirjoittelun kaiken alusta!!! No nyt ei sit tulekaan sitä 81op heinäkuun loppuun mennessä! :(

Mua harmittaa, kun mun kaikki valokuvatkin menivät sen sileän tien ja nyt pitäis siitä alustaa uudestaan kiintolevyt, että masiina alkaisi toimimaan.

No, onneks on ollut uusi läppäri mietinnässä tässä jo jonkin aikaa, niin nyt sitten aika vaihtaa. Ja varmana hankin sellaisen joka ei TILTTAILE ja SAMMU!!

Onneksi sentään tässä luurissa toimii  netti! ;) Pakko purkaa turhautumista nyt tänne! :(