tiistai 21. joulukuuta 2010

Esseiden tekoa ja paluu exän kanssa yhteen.

Huh heijakkaa!

Kiirettä on täällä pidellyt. Olen nyt tässä viikon aikana saanut kirjoitettua melkein valmiiksi saakka Yritysoikeuden perusteisiin (6op) kuuluvat esseet. Niitä tosiaan joutuu tekemään sen 6kpl ja jokaisen esseen pituus on 5 sivua. Eli oon aika tyytyväinen, että tuo on melkein kokonaan hallussa. Pitää vielä niihin jokaiseen lisätä lähdeluettelo ja tarkistaa alaviittaukset, että ne ovat oikein

Kilpailuoikeuden perusteet (3 op), kurssista olen tehnyt vasta yhden esseen valmiiksi. Kaksi puuttuu vielä ja näidenkin vaadittu pituus on se 5 sivua leipätekstiä.

Oikeustaloustieteen tapausharjoitukset (5op),en ole vielä edes kerennyt aloittamaan. Siihen pitää tosiaan tehdä 3 esseetä ja ne ovat kaikista vaativimmat. Olen materiaalia keräillyt, mutta paperille  en ole vielä mitään saanut kunnolla aikaiseksi.

Mä tosiaan ilmoittauduin keväälle aineopintoihin, eikä ole vielä postissa tullut mitään kirjettä avoimesta, jossa olisi tuo hartaasti odotettu kurssiavain, että pääsisin tsekkaamaan, että mitkä kirjat kuuluvat ko. aihealueeseen. Ensimmäiset tentit ovat jo silloin 10.1, eli jos sitä ei ala tässä kohta puoliin tulemaan, niin multa jää tuo tentti välistä, enkä tosiaankaan halua sitä! :(

Kaiken tämän kiireen keskellä tuli vielä palattua exän kanssa yhteen. Oltiin yhdessä kolme vuotta ennen kuin erottiin ja nyt tässä viimeisen parin vuoden aikana ollaan oltu yhteydessä toisiimme useasti. ollaan vähän niinkuin toistemme parhaat kaverit, mutta ei mulla miellessäkään käynyt mikään yhteenpalaaminen. Enkä nyt ole ihan 100% varma tästä ja sanoinkin hänelle, että katsellaan rauhassa.

Ajatella, on enää 3 yötä jouluun :)

Mukavaa talvipäivää :)