maanantai 21. maaliskuuta 2011

Pyöritellään peukaloita ja ihmetellään...

Mulla on tässä nyt vähän niinku tyhjän paperin dilemma, kun kaikki hommat on periaattessa jo tehty ja mitään ei oikein oo enää tehtävissä. Mitä mä tässä tekisin nyt nämä 10 päivää,kun voisin vaan lorvailla ja vetää lonkkaa..

Pitäisikö mun kehittää tässä joku 10 päivän korotusprojekti ja korottaisin esim. mun kaikki 3 (2 kurssia) arvosanat ylemmäksi?? ;)Niilläkin olisi palautuspäivät tämän kuun lopussa. Oon vähän kahden vaiheilla, kun en tiiä, että mitä oikein tekisin, heh! Ainakin mulla on se oikeustaloustieteen korotustentti 11.4, mutta sinnekin on 3 viikkoo aikaa.. (josta tuli kakkonen)

On mullakin taas pulma!

Ei ku nyt tiedän. Mä en uskalla vielä ilmoittautua sinne rikos-ja prosessioikeuden perusopintoihin, koska en tiedä, että mitkä arvosanat mulle tulee noista tämän kuun esseistä. En halua, että mulla menee sit päällekäin esseiden korjaamiset (jos tulee hylsy) ja uuden kurssin tehtävät. Siksi tähän nyt tulee tälläinen hassu paussi.

Mutta kun en osaa kuitenkaan olla kauaa toimeettomana, niin olen jo googlannut netistä rikos-ja prosessioikeuden esseiden aiheet. Ne kurssitehtävät, kun ovat siellä netissä näkyvissä vuodesta toiseen ja aiheet pysyvät niissä oppimistehtävissä samoina.

Niin jos alkaisin niitä vaikkapa tekemään?!  Pitää eka tsekata, että mitkä kurssit kuuluvat noihin perusopintoihin ja sit alkaisin värkkää niistä esseitä. Ekat esseethän pitäisi palauttaa jo 30.04 ja onhan niitä palautuspäiviä myöhemminkin joka kuukausi. Ja joku verkkotentti taitaa olla 12.6, jos oikein katsoin.

Käyn tässä varmaan vähän ylikierroksilla, kun jännittää niiden esseiden arvosanat, joita joutuu odottelemaan PITKÄÄN, ennen kuin tietää, että miten on käynyt! :(

Niin ja olisi varmaan ihan fiksua tulostaa nyt ne erillishakulomakkeetkin ja hankkia iso kirjekuori jossa postittaa se ja opintorekisteriote.. Pitääkin muuten kohta laittaa tilaukseen se opintorekisteriote...

Mä en alkuunkaan tykkää olla toimeettomana, kun mulla oli tässä neljän kuukauden aikana niin hyvä draivi päällä ja nyt mulla on yht'äkkiä LIIKAA vapaa-aikaa. Tuntuu kun olisin tipahtanut tyhjän päälle.. :)

Kehittäkää mulle vähän jotain aktiviteettia tai tekemistä.. ideoita? :)