perjantai 26. marraskuuta 2010

Materiaalin etsintää ja kirjoittelua

Tänään kävin töiden jälkeen kirjastossa hakemassa vähän lisämateriaalia noihin essee-tehtäviin ja pitää kyllä sanoa, että oli kyllä hieman vaikeuksia. Kävin tosiaan tuolla opiskelijakirjastossa, jossa noita kurssikirjoja aina yleensä on, mutta nyt oli sattunut sellainen suma, että niitä joita mä olin etsimässä olivat joko a)varattuja tai b) lainassa. No mulle sitten fiksuna naisena välähti mieleen, että kun omistan 3 eri kirjastokorttia eri kirjastoihin, niin käytän niitä nyt hyväkseni ja tadaa, sain jopa kolme kirjaa etsimistäni lainattua ja muihin tein varaukset. Onneksi niitä varattuja kirjoja  tarvitsen vasta joulukuussa.

No täytyy kyllä plussaa antaa siitä, että etäyhteydellä pääsee aika hyvin erilaisiin tietokantoihin ja elektronisiin kirjastoihin, joista löytyy sitä englanninkielistä kirjallisuutta. Pidän kyllä enemmän perinteisistä kirjoista, mutta elektronisissa kirjoissa on se hyvänä puolena, että siellä pystyy suoraan "search"-toiminnolla etsimään asiakohtia. Eli molemmissa on omat hyvät puolensa, heh!

Oon nyt saanut nämä kaikki esseet tehtyä ja nytten pitäisi niitä vielä hioa hieman paremmiksi. Eli tarkistaa esseen rakenne ja että kaikki alaviitteet ja lähdeviitteet ovat oikein ja eikä ole mitään kirjoitusvirheitä.

Eli 3 päivää on vielä aikaa hioa ja sitten palautellaan nuo kaikki 6 essettä. Olen myös tässä kovin innokkana käynyt joka päivä katselemassa weboodista, että olisko jo tuon verkkotentin tulos sinne tullut, mutta ei ole! En millään jaksaisi odotella sitä reilua 2 viikkoa tuloksen saamiseen! :(


Mutta mun täytyy kyllä tunnustaa, että tuntuu kerrankin hyvältä löytää joku päämäärä omaan elämään ja loppuu se turha haahuilu. Saapa nähdä, että miten pitkälle tämä palava tiedonjano riittää. Nyt tuntuu siltä, että voisin tehdä mitä vaan ja ihan kuinka paljon tahansa.

Oikeastaan, kun tämän päivän osalta on nyt kaikki saatu tehtyä esseiden osalta, joten voisin mennä katselemaan telkkua ja nauttia pari joulutorttua glögin kanssa, nam!

Huomenna sitten palataan takaisin kirjoittelun pariin.