lauantai 25. joulukuuta 2010

Esseet valmiina, paitsi 3 oikeustapausta on tekemättä.

"Sieltä se tuli ja tuonne se meni", näin voisi luonnehtia Joulua. Eli minun osalta on nyt palattu takaisin arkeen.

Tänään olen kirjoitellut noita esseitä ihan urakalta. Tällä hetkellä ovat kaikki muut esseet valmiina paitsi nuo 3 oikeustapausta puuttuvat vielä ja jotenkin oon vähän karttanut niihin tarttumista, en vaan tiedä, että miksi?! Eli tässä on onneksi vielä 6 päivää aikaan niitä kirjoitella. Tuntuu nyt vähän siltä, että kiirettä alkaa pukkaamaan vähän turhankin paljon noiden suhteen, mutta kuten totesin aikaisemmin marraskuussa, niin joululoma kuluu "leppoisasti" näitä esseitä tehden.

Joten se oli ennakkoon tiedossa, eikä tosiaankaan kannata nyt yhtään valittaa, koska 31.12 minulla on toivottavasti se 30 op kasassa. Tässä on viel armonaikaa 6 kokonaista päivää, koska nuo esseet pitää palauttaa 31.12 klo: 23.59 mennessä ;)

En ole vieläkään saanut arvosanaa siitä verkkotentistä ja luulenkin, että siitä se arvosana tulee vasta tammikuun puolella. Jotenkin kuvittelin, että se arvosana olisi tullut sinne weboodiin reilussa viikossa, kuten siitä ensimmäisestä verkkotentistä, mutta näköjään nuo proffat tarkistavat sitten omaan tahtiinsa noita tenttejä. Kävin vielä varmuuden vuoksi katsomassa avoimen yliopiston sivuilta noista tenttien tarkistamisista, niin siellä tosiaan sanottiin, että tenttien tarkistamisessa menee aikaa se 3-4 viikkoa. Mulla kun oli se tentti 13. päivä, niin tässä on kohta mennyt vasta 2 viikkoa...! Haluaisin silti sen arvosanan saada sieltä! Samoin ei ole mun aikaisemmin palautettujen esseiden arvosanoista mitään vielä kuulunut. Joten niistäkin ne tulevat vasta tammikuun puolella, mikä mua nyt kyllä harmittaa!

Mulle ei ole vieläkään tullut postissa sitä avoimen yliopiston kurssiavainta kevään opintoihin! Kummasti nyt joulun aikana kaikki tökkii, heh! :)

Joka tapauksessa, 30 op, here I come!