keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Raakaa todellisuutta

Heippa  vaan taas!

Teki kyllä hyvää saada nukkua normaalit 8h yöunet, niin nyt olo on niin pirteä, että jaksaa taas töitä tehdä ja kirjoitella tätä blogia sekä tehdä esseitä. Ei toki työaikana, mutta muuten ;)

Pistin tuohon omaksi hyvikseni näkyviin tuon kirjapinon (josta otin eilen kuvan), joka on tällä hetkellä lainassa ja joka liittyy noihin oikeustaloustieteen opintoihin. Osa noista kirjoista ovat omiani ja osa ovat lainattu opiskelijakirjastosta tai tavallisesta kirjastosta.

Katselin tässä noita kevään aineopintoja, niin huomasin, että siellä on melkein samat kurssit kuin näissä perusopinnoissa, mutta pikkasen laajempana ja sitten tulee muutama ihan uusia aihekokonaisuuksia. Toivottavasti näistä lainaamistani kirjoistani on hyötyä niissäkin kursseissa.

Tässä on enää 16 päivää aikaa saada kirjoitettua ja viimeisteltyä yhteensä 12 esseetä, joista 4 on suunnilleen valmiina ja kaipaavat pientä viimeistelyä, joten urakkaa kyllä riittää, heh! Ja pitää ottaa huomioon, että joudun kirjoittamaan yhteensä reilu 60 sivua, joista nyt on tehtynä sellainen 20 sivua, heh!

Eli nyt tiedän mitä teen myös jouluaattona, kirjoittelen näitä esseitä :)

Mukavaa päivänjatkoa.