lauantai 28. toukokuuta 2011

Viimeistelyä vaille valmiit oppimistehtävät :)

Hellurei!

Tässän on nyt vierähtänyt reilu viikko siitä, kun viimeksi tänne kirjoittelin. On töissä ollut sen verran kiirettä, että en ole edes ruokatunnilla ehtinyt tänne kirjoitella pikakuulumisia ja kaikki illat ovat menneet opiskeluiden parissa. Nythän siis luen kahteen tenttiin: insolvenssioikeuden tenttiin sekä siihen criminal law:n tenttiin. Lisäksi työnalla ovat olleet viimeistelyssä nuo rikos-japrosessioikeuden oppismistehtävät, joten tässä on ollut vähän tasapainoilua työn ja opiskelun välillä. Tehtävät, kun pitää palauttaa kuun viimeisenä päivänä, eli ensi viikon tiistaina.

Eniten mua tällä hetkellä stressaa tuo Insolvenssioikeuden tentti, joka on kesäkuussa. Pidän sitä sellaisena henkilökohtaisena mittarina, joka antaa mulle suoraan osviittaa siitä, että miten tulen syksyllä pärjäämään tutkinto-opiskelijana, koska kyseessähän minun ensimmäinen oikea kirjatentti, joka on valvotuissa oloissa. Aikaisemmin olen tehnyt nämä 55op.ta, oppimistehtävillä sekä verkkotenteillä, joka on ollut erittäin nopea tapa saada näitä opintopisteitä kasaan lyhyessä ajassa.

Olen nyt kuitenkin alkanut kehittämään itselleni tuosta kirjatentistä sellaista mörköä (en kyllä käsitä, että miksi), mutta mielenkiinnolla odottelen sitä tenttipäivää. Jotenkin musta vaan tuntuu, että lukeminen itse tenttiin on niin paljon helpompaa, kuin oppismistehtävien ja oikeustapauksien tekeminen. Ohan se silleen helpompaa, kun ei tarvitse aivoja niin paljon rasittaa, kun lukee vaan ;) Tosin totuushan on aina hieman eri, heh!

Tämän päivän suunnitelmana on saada nyt viimeisteltyä oppimistehtävät palautuskuntoon, jotta ne voi palauttaa tiistaina ja sitten illalla voisi lueskella noita kahta tenttikirjaa rinnakkain. Tosin se hyvä puoli on lukemisen ajoissa aloittamisessa, että ei tule mikään kauhean kova kiire lukemisen suhteen.

Mukavaa ja sateista lauantaita! :D