torstai 19. toukokuuta 2011

Oppimistehtävät melkein valmiina :)

Mä olen niin innoissani siitä, että mulla alkaa opiskelut syksyllä, niin huomasin, että sinne yliopiston sivuille oli tullut jo alustavat aikataulut, että milloin se koulu alkaa. Jännää! :) Eli tiedän ainakin, että pitää ottaa töistä vapaata syyskuun ekalla viikolla to-ma (1.9-5.9), kun silloin ne esittelee uusille opiskelijoille yliopiston toimintaa ja noita yleisiä juttuja opiskeluista. Ja siitä saa 1 opintopisteen (johdatus akateemisiin opintoihin) ja se on pakollista kuunnella tuollaista liirum laarumia. Ei voi luistaa siitä mitenkään :( . Toivottavasti yliopiston avajaisissa ei ole pakko olla paikalla 7.9, kun ajattelin kyllä mennä töihin heti tiistaina 6.9 :D Ei kai ne voi oikeesti vaatia, että pitäisi olla tuollaisen pilipalijutun takia paikalla? Tai jos ne kerää nimiä ylös, niin käsken jonkun laittamaan mun nimen sinne ;)

Ja jotta ei jää kenellekkään epäselväksi, niin vielä ei ole postitettu mulle kotiin sitä "virallista" hyväksymiskirjettä, kun sen pitäisi nyt tässä lähiaikoina tulla. Joka päivä, kun oon mennyt kotiin, niin oon odottanut sitä, että se olisi postilaatikossa odottamassa :D Tiedän, kuitenkin että se tulee, kun hakijapalveluista sanoivat, että mut on hyväksytty, kun tein ne vaadittavat 50op :D Mikä niillä siellä oikein kestää, vai lähettävätkö ne kerralla kaikille, kun ovat ensin tarkistaneet opintosuoritusotteen jokaiselta väylän kautta hakijalta?? :D Kuitenkin joku hömelö pappa siellä säätää jotain, heh! Niin mun tuuria ;)

Mun mutsi ja faija sanoivat mulle vitsillä, että sitten, kun se kirje tulee, niin kehystänkö sen raameihin. Niin aattelin, että voisinkin sen piruttain tehdä. Laittaa vaan johonkin halpoihin Ikean euron maksaviin kehyksiin ;) No, ehkä en nyt kuitenkaan, vitsi vitsinä :)

Olen nyt saanut melkein valmiiksi nuo rikos-ja prosessioikeuden perusteen oppimistehtävät. Jotenkin tuntuu, että tuo kirjoittaminen oli niin vaikeaa ja nuo oikeustapaukset aiheuttivat ehkä hieman harmaita hiuksia, vaikka tiesin, että miten ne periaatteessa menevät. Jos sieltä edes se kolmonen tipahtaisi plakkariin, niin oisin tyytyväinen ja jos tulee enemmän, niin se on vaan plussaa. Tuossa kurssissa on vaan ikävää se, että en saa siitä arvosanaa näkyviin, ennen kuin olen 15h istua kököttänyt seuraamassa oikeudenkäyntejä! Suorastaan kiristystä! :(

Vielä pitäisi laittaa nenä kiinni Insolvenssioikeuden kirjaan. On muuten oikeesti tosi tylsää luettavaa. Onneksi ei tarvitse, kuin 8 aukeamaa lukea tänään ja sen jälkeen voi vaihtaa tuohon Criminal Law-kirjaan, joka on huomattavasti mielenkiintoisempi. Enkä ole vielä toistaiseksi löytänyt mitään vanhoja Insolvenssioikeuden tenttikysymyksiä mistään, niin joutuu vähän sokkona menee siihen tenttiin, kun ei yhtään tiedä, että minkä tyyppisiä kysymyksiä siitä voi tulla.