lauantai 5. maaliskuuta 2011

Kuvaajaa, käppyrää, esseitä

Täällä sitä taas ollaan ja oon kehittänyt itselleni kauheen probleeman, kun pitää tuosta ympäristöoikeuden esseeseen piirtää kuvaaja havainnolistamaan esseen aihetta. Oon pikkasen niinku hukassa sen kanssa, kun en nyt vielä oikein tiedä,että minkä tyyppistä kuvaajaa alkaisin siihen piirtämään.

Niin, ja muistatteko kun kerroin niistä ongelmista, jotka liittyivät mun esseiden kääntämisestä pdf-muotoon? Niin sain siihen nyt sellaisen ohjeen, että pitää kirjoittaa kaikki esseet wordille yhteen pötköön kansilehtineen ja vasta sen jälkeen kääntää ne pdf-tiedostoksi, niin saa yhden kokonaisen pdf-tiedoston. Taas opin uutta. Mun mielestä toi on kyllä siinä mielessä huono, koska aina kun aloitan tekemään esseitä valitsen sen aiheen ensin ja tallennan sen omaksi tiedostoksi ja sitten valitsen loput aiheet ja tallennan nekin erikseen. sitten fiiliksen mukaan alan niitä tekemään. Mun mielestä kirjoittaminen yhteen pötköön on hankalaa, kun joutuu ramppaamaan edes takaisin kauheen määrän sivuja wordissa, jos haluaa löytää halutun eeseen kohdan jota haluaa parantaa tai muuttaa :( No kai tästä nyt selviän, kun on viimeiset esseet menossa, heh!

Nyt on niin upeat ilmat, että on pakko päästä merelle hiihtämään. Ei voi sisällä nököttää esseiden parissa koko päivää! Niin ja tänäänhän tulee se naisten 30km hiihtokin, niin saapa nähdä, että miten suomalaiset pärjäävät siellä.

Aurinkoista päivänjatkoa! :)