keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Yritys-ja rahoitusjuridiikan tentin korotus onnistui!

Arvatkaapa taas mitä?!?! Mulle oli tullut se arvosana siitä Yritys-ja rahoitusjuridiikan kurssista tänään, kun kävin sitä viime viikolla korottamassa ja siitä tuli nelonen!!! Eli mun korotus onnistui! Alla on taas todistusaineistoa, heh! ;)





Tämähän tarkoittaa nyt sitä, että mun on ihan pakko mennä korottamaan myös se ihan ensimmäinen tekemäni tentti, joka oli marraskuussa (Oikeustaloustieteen perusteet )sain nimittäin siitä kakkosen. Ja nyt kun se sattuu olemaan enää ainoa kakkonen mun opintorekisterissä, niin eihän sitä sinne voi jättää enää, kun laskee ikävästi keskiarvoa. Tuossa juuri laskin, että kun saan sen kakkosen nostettua vähintään kolmoseen tai neloseen, niin mun keskiarvo nousee silloin yli nelosen. Siis miten musta on tullut näin kunnianhimoinen?? Ei mussa ennen oo ollut tälläisia piirteitä, heh!

Juuri katselin tässä seuraavaa Oikeustaloustieteen perusteet tentti mahdollisuutta, niin sehän on  vasta 11.4. Silleen kyllä vähän harmittaa, kun tilaan sen opintorekisteriotteen huhtikuun alussa, niin siellä sitten komeilee tuo ärsyttävä kakkonen tuosta kurssista oikeustaloustieteen perusteet kurssista :( Ja sit ku se on vielä liitteenä siinä hakemuksessa, heh! Joo, viilaan taas pilkkua näköjään liikaa, vaikka ei pitäisi..

Eilisestä väylä infosta ja tuon kurssin hyvästä arvosanasta sain taas extra-motivaatiota alkaa puurtamaan näiden jäljellä olevien esseiden parissa. Kyllä se kova työ alkaa kantamaan sitä hedelmää, vaikka välillä on itseänikin epäilyttänyt, että miten tässä oikein käy ja selviänkö sinne maaliin saakka. Tässähän ollaan jo kalkkiviivoilla :)