keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Basics concepts of criminalin verkkotentti 21.06


Olen ihan tarpeeksi nyt kohkannut tuosta insolvenssin tentistä, ku stressaan sitä. Onneksi se tentti on jo 4 päivän päästä, niin ei tarvitse tässä enää kauaa kipristellä. Mullahan on myös olemassa tuo basic concepts of criminalin verkkotentti tiistai-aamuna. Menee sikäli jännäksi, kun teen sen töissä vähän niinku "salaa" ;). En pysty sitä mitenkään tekemään maanataina, kun oon töissä ja sit pitäisi ehtiä sieltä suoraan insolvenssin tenttiin. Eli tuo tiistai-aamu on ainoa mahdollisuus se tehdä, kun se tentti menee umpeen klo: 12 tiistaina.

Kun olen selvinnyt tuosta tenttisumasta, niin sitten pääsenkin täysillä noiden oppimistehtävien pariin. En ole niitä kauheasti edes ehtinyt tehdä. Muutaman tehtävän oon tehnyt, mutta pääsenkin sitten heti tiistai-iltana niiden pariin. Toivottavasti niissä ei nyt tule mitään ihmeellisiä yllätyksiä, että aiheuttaisi jonkun oikosulun mun aivoissa ja tehtävät jäisi palauttamatta, heh! Katsoin ihan mielenkiinnon vuoksi, niin niissä on seuraava palautuspäivä vasta 31.10, eli 4kk kuluttua. Eikä mulla todellakaan ole aikaa vetelehtiä niin kauaa, kun muuten tipun mun omien suunnitelmien vauhdista! :D

Asiasta taas kukkaruukkuun. Mä olen vähän muokannut mun tenttijärjestystä, kun huomasin, että mulle olisi muuten tulossa kaksi tenttiä syyskuussa, niin päätin tehdä sen yleishallinto-oikeuden tentin elokuussa (22.08). Joten mulla olisi sitten vain yksi tentti per kuukausi ja se olisi ihan sopiva tahti, vaikka käynkin töissä ja siihen tulee päälle toki kaksi ryhmätyötä sekä ne 2 kielikurssia.  ja puhe-ja kirjoitusviestintä. Loput voi tehdä verkossa onneksi niistä.

Eli tiedänpän ainakin mitä teen joululomalla! Luen, luen ja luen sekä palauttelen tehtäviä! :D