torstai 21. heinäkuuta 2011

Uuden blogin luonnosteleminen + oppimistehtävät

Olen tässä syventynyt näihin oppimistehtäviin ja samalla oon hieman luonnostellut mun uutta blogia, joka alkaa elo/syyskuussa. En oo vielä päättänyt, että milloin, koska mullahan alkaa se virallinen tutkinto-oikeus heti 01.08, mutta koulu alkaa vasta syyskuun alussa, joten en osaa vielä sanoa, että milloin avaan sen. Onhan mulla tosiaan tuo seuraava tentti 22.08, joten ehkä elokuussa olisi se kuitenkin hyvä avata.. pitää vähän katsella tarkemmin, kun ensin selviän näistä kahdesta työn alla olevista kurssista.

Mu ajatukset ovat jo suunnattu sinne syyskuuhun ja mun tenttien aikatauluttamiseen ja muutenkin selvisi jo työn osalta se, että saan aina tenttipäivinä olla tarvittaessa pois. Eli duuni joustaa siinä, mikä on ihan loisto juttu. En tiiä sitten, että tykkäävätkö siitä, että olen 2 päivää kuussa aina pois, kun puhe oli vain yhdestä, heh! Pitänee vaatia kirjallisesti se ylös, jotta ei tuu myöhemmin mitää ylläreitä. Suullisiin sopimuksiin, kun ei voi aina luottaa ;)

Eli töiden kannalta tuo opiskelu ei tuota mitään päänvaivaa, eikä aiheuta stressiä, kun vaan lukee järjestelmällisesti joka ilta, niin ei tuu ongelmia noihin tentteihin. Ainakin aluksi olen ajatellut, että 2 tenttiä kuussa, mutta jos se tuottaa ajankäytöllisesti ongelmia, niin sitten siirrytään siihen, että yksi tentti kuussa (kun niitä jäljellä olevia tenttejä on about 10 vai 11) En nyt ulkoa muista, enkä jaksa aikaisemmista kirjoituksistani sitä nyt tähän hätää tarkistaa. Sitten olisi ne pari ryhmätyötä tuohon lisäksi. Kun ideana olisi päästä sitä kandia aloittamaan ensi keväänä, niin siihen malliin pitää nyt saada nyt nämä opiskelut rullaamaan.

Lisäksi pitäisi hankkia hyvä kalenteri. Ei liian pieni, eikä liian iso, vaan sellainen sopiva, jossa on tilaa kirjoituksille ja joka ei ole liian paksu. On ilmeisesti liikaa vaadittu, että sellainen kävelisi tässä vastaan.. Enkä ole yhtään innostunut noista syksyn kalentereiden "trendiväreistä", niitä kun nyt samanlaisia joka puolella ja ovat kaiken lisäksi niin rumia ja aivan törkeän hintaisia.

Niin, ja mun pitäisi vielä ilmoittautua etätenttiinkin ja sekin on nyt jäänyt vähän vaiheeseen, kun en oo muistanut sinne ilmoittautua :D Pitää hoitaa se heti huomenna pois alta, niin uskaltaa sitten elokuun eka päivä ilmoittautua,(tutkinto-oikeus alkaa) niin avoinyliopisto ei kyni multa enää maksuja, vaan maksan ainoastaan sen etätenttimaksun :D Tämä on kuulkaa tarkkaa puuhaa! ;)

Ja liittyen tuohon aikaisempaan kirjoitukseeni, niin joku kätilö vetämässä tuota kurssia "johdatus oikeudellisiin opintoihin", niin ei hyvää päivää taas! :D Sain ihan parhaat naurut, kun kuulin ja piti googlata :D