torstai 17. maaliskuuta 2011

Minä tiedän keitä te olette, vapiskaa ;)



Täällä sitä taas ollaan yhtä tarmokkaana kuin eilenkin. Eli nyt oon saanut tehtyä melkein kolme essettä valmiiksi. Vielä pitää tarkistella tuota viestintämarkkinalakia parin jutun kohdalla, niin sitten olisi tämä kolmaskin essee jo valmis. Eli yksi essee on vielä tekemättä! Ja se onkin näistä esseistä se hankalin aiheeltaan. Tänään pitää alustavasti plärätä sähkömarkkinalakia ensin lävitse ja etsiä siitä ne heikot kohdat ja vasta sitten aloittaa kirjoittamaan sitä essettä. Oon löytänyt aika mielenkiintoista kritiikkiä koskien sähkömarkkinalakia ja ne ovat olleet komitean mietintöjä, joten pitää katsella, että sisällytänkö niitä tuohon esseeseen.

Tiedätte varmaan, että jokaisella bloggaajalla on käytössä tuo Google Analytics, joten niin on mullakin. Kahvitunnilla vilkaisin sitä täällä töissä ja sieltä paljatui mielenkiintoisia tuloksia siitä, että mistä palvelimilta mun blogiin oltiin eksytty useasti. En viitti laittaa tähän niitä palvelimien yksityiskohtaisia tietoja, koska niistä käy ilmi esim. yrityksen nimet ym. vaan laittelen ne ihan yleisluontoisesti:

Sivuillani on vierailtu:

Eri asianajotoimistoista yht: 649krt (ketkä stalkkaa mua?) ;)

Eri ministeröistä yht. 173krt, kärkenä oli sm/poliisiosasto.. Terve vaan teillekin, onko tää nyt sitä kansalaisten nettivalvontaa? :)

Kirkkohallituksesta 108krt (mun blogi ei käsittele teologiaa...?) :)

TTK:lla opiskelevalle terkkuja, tiedän, että käyt joka toinen päivä täällä ;)

Eri yliopistoista 1029krt, Helsingin, Turun, Vaasan, Itä-Suomen ja Lapin yliopistojen opiskelijoille myös terveisiä. Ootte ahkerasti käyneet täällä lukemassa.

Ilmavoimien (192krt) stalkerille myös terkkuja ;)

Sitten oli ihan mielenkiintoisia tuloksia siitä, että joku Oxfordin, Cambridgen ja London School of Economicsin opiskelijat olivat tänne eksyneet. Joten luulen että kyseessä ovat suomalaiset, jotka siellä opiskelevat, eivät engelsmannit ymmärrä suomea...? Kun sieltä oltiin tultu 201krt tänne...

Lisäksi oli useita isojen yritysten henkilökuntaan kuuluvia vierailleet täällä ahkerasti.

Loput ovatkin sitten kotikoneelta olevat surffailijat.

Kuka uskaltaa tunnustaa, että mihin kategoriaan kuulutte? Kun kuitenkin aina ramppaatte täällä lukemassa ilman puumerkkiä?? ;)