perjantai 6. toukokuuta 2011

Etätenttiin ilmoittauduttu ja nyt on vuorossa verkkotenttiin lukeminen

Tänään sain vasta tietää, että missä tuo Helsingin Seudun kesäyliopiston valvontapaikkana toimiva tila on Insolvenssioikeuden etätentissä. Eli se onkin Pasilassa. Onneksi sinne on hyvät kulkuyhteydet ja kävin nyt saman tien sitten ilmoittautumassa siihen etätenttiin weboodissa ja merkkasin nuo etätentin vaadittavat yhteystiedot, kun tuo osoitekin selvisi.

Hyvä, että nyt alkaa asiat etenemään. Niin nyt tulevaisuudessa on sitten matalampi kynnys alkaa tekemään etätenttejä täältä pk-seudulta käsin, kun ei tarvitse lähteä Joensuuhun matkustamaan. Ja tosiaan, kun nuo kustannukset ovat vain 20 EUR, niin on ihan sopiva hinta etätentille, verrattuna Helsingin avoimen yliopiston 50 euron kiskurihintaan.

Viikonloppu ja tämä päivä tietääkin sitten todella ahkeraa lukemista, koska maanantaina on tuo verkkotentti kurssista: Siviiliprosessioikeus ja vaihtoehtoinen riidanratkaisu (5op).

Eli viikonloppuna ei paljoa tänne kirjoittelua sitten tule tapahtumaan, kun pitää pitää nenä kiinni kirjassa. Tosin kun on luvattu aurinkoista säätä, niin onneksi voi sitten pihalla auringossa lueskella ja ottaa vähän väriä pintaan :)