keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Hengissä ollaan, läppäri haettiin pois huollosta :)

Heippa vaan taas!

Tässähän vierähti i nopeasti parisen viikkoa, kun en millään ehtinyt tänne päivitellä mitään kuulumisia. Mulla ensinnäkin hajosi oma läppäri himassa ja kiikutin sen huoltoon, josta sain sen vasta eilen. Tosin, olisihan mulla ollut mahdollisuus töissäkin kirjoitella tätä blogia, mutta kun ei koskaan oikein tullut sopivaa hetkeä rauhoittua ensin ja alkaa sitten vasta kirjoittaa, kun aina joku pelmahti paikalle neuvoja kysymään, heh!

No mitäs mulle. Hankin tuossa viime viikolla uuden puhelimen, kun tuo mun vanha Nokian  N95, joka mulla tosiaan oli viimeiset neljä vuotta hajosi ihan lopullisesti. Hankin sitten tilalle uuden Nokian C7 kytkynä, joka on aivan mielettömän hyvä puhelin verrattuna mun entiseen. Mä tosiaan olen merkkiuskollinen, niin sen takia suosin vain Nokiaa, kun se on suomalainen ;) Tilasin tuon puhelimen DNA:lta ihan netin kautta viime maanantaina ja perjantaina sain sen jo postista. Eli oli todella nopeaa toimintaa. Lisäksi uusi liittymäni aukesi heti lauantaiaamuna. No tietenkin sitten lauantaina tilasin puhelimeen mobiilinetin, niin ei tarvitse pelätä kauheita laskuja, että mitä se netin käyttö puhelimella surffatessa tulee maksamaan, kun katselee bussi-ja juna-aikatauluja pysäkillä odotellessa. Tietenkin kun puhelin on uusi ja liittymä on uusi, niin lähettelin saldokyselyitä varmuuden vuoksi ekana päivänä joku 3 kpl, ku halusin varmistaa, ettei mitään yllätyslaskua ole tulossa tuosta mobiilinetistä, heh!

Ja oikeesti mä nyt vähän mainostan, mutta tuo skype on aivan loistokeksintö tuohon puhelimeen. (En siis oo ennen tiennyt, että se on mahdollista saada sinne). Nyt ku oon tuon ruotsalaisen tyypin kanssa jutellut puhelimen kautta skypessä päivisin, niin se on tosi kätevää, kun ei tuu mitään laskua. Eikä puhuminen ole sidottua aikaan eikä paikkaan. Meillä kun oli tapana aina iltaisin jutella läppärin välityksellä skypessä, niin nyt kun tuo sovellus on puhelimessa, niin voi soittaa milloin vaan. Pitää vaan aina muistaa pitää sitä sovellusta puhelimessa auki, niin kuka tahansa omista kavereista voi soittaa ilmaiseksi. Olenkin tässä viime päivinä pakottanut kaikki mun kaverit hankkimaan skypen puhelimeena, niin ei tuu laskua enää puheluista ja se on oikeasti tosi kätevää.

 Huomenna tosiaan lähden  Ruotsin risteilylle, jonka olen ansainnut, kun sain nyt vihdoin ja viimein tehtyä ne kamalat oikeustapauskeissit pois alta, Ne olivat oikeasti todella hankalia, koska niihin piti perustella kaikki, siis kaikki näkemykset eri kantilta. Eli oli todella työlästä. Olen nyt niin onnellinen, että se on ohi ja taas tulee opintopisteitä plakkariin.

Mullahan on tuo seuraava tentti 7.2 ja se on verkkotentti, ja en oikeastaan ole siihen kunnolla lukenut, mutta kun tuun takasin Ruotsista, niin otetaan kahden päivän pikaspurtti ja luetaan siihen kunnolla. Tässähän alkaa mukavasti kohta jo olla koossa näitä opintopisteitä ja viimeisiä opintopisteitä aletaan kohta viemään. En millään malttaisi odottaa sitä, että kaikki tentit ja oppimistehtävät olisi jo suoritettu pois alta :)

Oikein mukavaa päivänjatkoa! :)