keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Virallinen opintorekisteriote on nyt tilattu ja sitä odotellaan saapuvaksi..

Tänään sitten vilaisin sinne weboodiin ja siellä komeili nyt komeasti se 50op, ku avoimen toimisto oli sen viimeisenkin arvosanan sinne merkinnyt ylös. Eli nyt on sitten virallisessa järjestelmässäkin ylhäällä se 50 opintopistettä.

Soitin äsken sinne avoimen toimistoon ja pyysin niitä lähettämään mulle sen virallisen opintorekisteriotteen ja siellä oli tosi ihana naishenkilö puhelimessa. Siinä hetken aikaan, kun juteltiin, niin hän sanoi, että nyt tänä keväänä on tulossa vielä viime vuotta enemmän porukkaa väylän kautta sisään oikeustieteisiin, kun tämä on viimeinen mahdollisuus todennnäköisesti siihen, että kaikki pääsevät sisään ilman arvosanakriteereitä. Hän sitten muisti vielä sanoa, että kun olen lähettänyt sen väyläpaperin ja tuon virallisen opintorekisteriotteen tiedekunnan kansliaan, niin mun pitää vielä perään soittaa ja tarkistaa, että se on varmasti tullut perille. Ja kun he ovat tarkistaneet, että se hakemus on tullut perille, mulla on sitten OPISKELUPAIKKA!

Se mukava nainen lupasi, että mä saan sen opintorekisteriotteen jo huomiseksi, kun hän laittaa sen ykköspostissa tulemaan ja sitten mun pitääkin enää merkitä siihen väylähakupaperiin se ruksi siihen "haen väylän kautta"-kohtaan ja postittaa se kirjekuori sinne yliopistolle.


Nyt on sitten vaaditut opiskelut opiskeltu ja viimeinen vaihe on enää lähettää tuo kirjekuori sinne perille :)

Tuossa joku kysyi aikaisemmin, että lopetanko tämän blogin kirjoittamisen ja en todellakaan lopeta, kun tästä se matka vasta alkaa ;)

Eli mulla on jo seuraavat suunnitelmat kohta selvillä ja kerron niistä teille tarkemmin muutaman päivän päästä :)