maanantai 3. tammikuuta 2011

I said: What about now..



Nyt on jo tammikuun kolmas päivä ja oli muuten hieno auringonpimennys tänään klo: 9.30-12.15, näittekö muuten sen?

Ajattelin, että palkitsen itseäni tämän kovan opiskelu-urakan puolivälin jälkeen ja tänään kävin varaamassa päivä Stockiksessa-risteilyn ja eikä ollut edes kallis, kun maksoi vaan 24 egee ja vieläpä A-hytissä. Tekee hyvää päästä vähän arjesta irti helmikuun alussa.

Sitten itse asiaan. Musta on todella outoa, että en ole vielä saanut arvosanoja mun tekemistä esseistä, jotka tosiaan palautin marraskuussa, enkä ole vielä saanut tulosta mun verkkotentistäkään. Jos niitä ei tällä viikolla ala kuulumaan, niin otan yhteyttä opintotoimistoon ja vaadin kunnon selitystä, heh!

Tänään oli myös paluu arkeen eli töihin, joten illemmalla pääsen taas opintojen kimppuun ja siinä sitä työsarkaa riittääkin. Itse kävin vielä kaiken lisäksi ilmoittautumassa eri avoimen yliopiston kursseille (siis eri yliopiston), koska nekin opinnot saa sitten siirrettyä tuonne, kun pääsen tutkinto-opiskelijaksi. Pitää vaan tehdä eri hakemus sitten sen jälkeen, kun on päässyt sisään.

Että nuo oikeustapauskeissit ovat niin ärsyttäviä, kun pitää analysoida niin paljon. Mistä mä analysoin, kun eräs noista tehtävistä ei oikein aukee mulle. Pitää vissiin kysyä  neuvoa joltain tutulta, joka handlaa toivonmukaan nämä asiat. Kaikenlaista yllättävää sitä aina edestään löytääkin.

Ensi maanantai-iltana mulla tosiaan alkaa eräs oikeustieteen kurssi, josta kerron tarkemmin ensi viikon jälkeen, kun olen siellä ensin käynyt pyörähtämässä ja haistelemassa vähän sitä ilmapiiriä ;)

Mut miettikääpä sitä, mä tein 25opintopistettä alle kahdessa kuukaudessa :) Se 30 opintopistettä oli ihan siinä hollilla, mutta kangistuin kalkkiviivoilla, heh!