keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Etätentin tekeminen selvitetty, maksaa 50 EUR/ tentti Helsingissä

Selvittelin tänään tuota etätenttimistä, eli siirtotentin tekemistä Helsingin avoimessa yliopistossa 20.06. klo: 17-21 (mullahan olisi silloin se Insolvenssioikeuden tentti), että miten se käytännössä toimii ja onnistuu. Niin se kyllä onnistuu ja siitä joutuu maksamaan 50 EUR, eli ihan törkeä summa. Olin kuvitellut, että se olisi joku 30 EUR, mutta että 50 EUR, niin huh huh! Pitää nyt oikeesti miettiä, että käynkö tenttimässä sen sitten kuitenkin vasta syksyllä ilmaisena Joensuussa, kun on siellä sitten kuitenkin sitä läsnäolopakkoa niissä kieliopinnoissa..

Mä en nyt oikeasti tiedä, että mitä tekisin tuon kanssa, joten mä jätän sen hautumaan viikon ajaksi ja sit jos meinaan sen tehdä, niin se pitää ilmoittaa ensin sinne  Helsingin Avoimen tenttipalveluun, että meinaa sen tehdä ja sen jälkeen ilmoittautuu weboodissa tenttiin ja laittaa sinne merkinnän, että "etätentti" ja ko. paikan yhteyshenkilön tiedot, puh.nron sekä sähköpostiosoitteen sekä osoitteen.

Törkeetä rahastusta! :(

EDIT: Laitoin kyselyn myös kansalaisopistoon sekä Helsingin seudun kesäyliopistoon. Katsotaan, että onko noissa hinnoissa eroa. Plussaa on se, että Helsingin seudun kesäyliopisto tekee yhteistyötä Itä-Suomen yliopiston kanssa, joten tenttivalvontamaksu saattaa olla edullisempi kuin tuo Helsingin avoimen yliopiston perimä maksu...

EDIT 2: Nyt tuli Helsingin seudun kesäyliopistostakin viestiä, että tenttiminen onnistuu siellä 20.06 klo: 17-21, mutta hintaa ei oltu laitettu sinne, joten laitoin takaisin mailia ja kysyin hinnasta, vaikka se siinä alkuperäisessä jo oli kertaalleen!

EDIT 3: Tuli vastaus kansalaisopistosta, eli ei onnistu siirtotentti 20.06, kun heillä on vikat kesän tentit jo 15.06.