lauantai 23. heinäkuuta 2011

Enää viikko jäljellä sitten kolahtaa plakkariin 78op ja minikesäloma:)

Hikistä lauantai-iltaa!

Alkaa jo hieman tympimään tämä jatkuva painostava ja hikinen ilmanlaatu. Nythän on kuitenkin kesä, niin ei saisi ollenkaan valittaa, mutta rajansa se on kaikella :) Ja mun puolesta nyt voisi sataa vettä ihan kunnolla, eikä minään pieninä kuuroina aina silloin tällöin.

Tässä on enää viikko aikaa saada valmiiksi nuo oppimistehtävät, eikä mua nyt millään huvittaisi niitä viimeistellä. On sellaiset raakaversiot tehty, mutta pitäisi tarkistella kieliasua ja viittauksia ja sitten tottakai sitä lähdeluetteloa, että se on varmasti oikein tehty. Ärsyttää, kun mulla tulee ihan selkäytimestä nuo oikeustaloustieteen esseeasetukset, niin nyt joutuu aina tsekkaamaan joka ikinen kerta, ettei laita niitä vahingossa väärin. Oon monesti vahingossa laittanut ja sitten miettinyt, että miten se layout näyttää niin oudolta, heh! Jotenkin nää prosessioikeuden vaatimukset ovat hieman "tarkemmat" ;)

Eli kun saan nämä kaksi kurssia pakerrettua kasaan, niin alkaa mun "kesäloma" opinnoista. Vaikka se loma kyllä kuluu lukiessa siihen etätenttiin, jonne juuri eilen ilmoittauduin. Tai siis ilmoittauduin ensin sinne kesäyliopiston toimistoon ja kerroin, että teen heillä etätenttinä tuon kyseisen tentin (tulee 20 egen lasku). Niin sekin on nyt sitten hoidettu. Pitää weboodiin vaan muistaa ilmoittautua silloin 01.08, niin kaikki on siltä osin sitten selvää.

Saan muuten tuon puuttuvan tenttikirjan ensi keskiviikkona, kun ehdin vaan käydä noutamassa sen varauksen.On sen hakeminen jäänyt taas vähän viime tippaan, kun ei ole muistanut sitä töiden jälkeen käydä hakemassa.

Mä en millään malttaisi odottaa, että alkaisi jo syksy. Tosin, se johtuu vaan siitä, että pääsisin ruksamaan mun kalenterista (joka puuttuu edelleen), kaikki suoritetut tentit yli, kun siitä näkee aina ihan konkreettisesti, että mitä on tullut tehtyä ja se tuo samalla sitä motivaatiota, kun tenttien määrä joka kerran vaan vähenee :)

Olen tässä jo innokkaana katsellut weboodista, että milloin alkaa ensi keväällä noita kandiseminaareja, niin tietää että milloin niihin pitää jo ilmoittautua, kun meinaan saada paperit ulos loppukeväästä ennen kesää ;)  

Sen takia tässä ollaan luettu noita ruotsinkielisiä kirjoja, jotta pääsen siitä yhdestä ainoasta ruotsinkielen kurssista hyväksysti läpi ja siitä mulle riittää vaikka se ykkönen tai ehkä kakkonen tai sittenkin se kolmonen.. :D Oikeesti, mun ruotsinkielen taidolla se kolmonen olisi aika megalomaaninen ylisuoritus, heh! Sen takia mua kiinnostaa, että miten pärjään sillä kurssilla.

Lisäksi olen kuullut, että avoimen puolella järjestetään syksyllä viikonloppuisin noita vaadittavia ruotsinkielen kielikursseja, jotta töissä käyvät, voisivat niihin osallistua. Jos sellaisen löydän, niin ajattelin suorittaa sen sillä puolella, koska en mitenkään pysty olemaan poissa töistä 2 viikkoa yhden ruotsinkurssin takia :D Pitää vähän tutkailla tuota tarjontaa, mutta kuulema viime vuonna noi kieliopinnot voitiin hoitaa tuolla lailla.

Palaillaan taas paremmalla ajalla :)