perjantai 22. huhtikuuta 2011

Opintosuoritusote tuli postissa ja enää pitää täyttää lomake.

Eilen tuli tosiaan postissa tuo virallinen opintosuoritusote, jonka liitän sitten tuohon erillishakulomakkeen liitteeksi. Tosiaan tässä alhaalla on sitten vähän näytteitä niistä, mutta oon sensuroinut niin, ettei omat tiedot paljastu ;)

Eli tuossa on tuo opintorekisteriote vai pitäisikö sitä sanoa nyt opintosuoritusotteeksi, kun sillä nimellä se on, heh!

 Tuossa sitten näkyy mun opintojen aloitus, mutta se on harhaan johtavaa, koska se tarkoittaa sitä, että milloin aloitin nämä Oikeustaloustieteen aineopinnot. Niillehän ilmoittauduin silloin loppuvuodesta, kun olin saanut perusopinnot kasaan. Niin ja kuten varmaan huomaattekin, niin tuossa ei lue sitä "pääainetta", kun Oikeustaloustiede on nyt siirtynyt tutkintorakenteen muutoksen vuoksi pääainevalikoimaista sivuaineeksi.

 Ja tuossa on sitten Itä-Suomen Avoimen Yliopiston koulutusihteerin allekirjoituksella sekä leimalla varustettu eli todistettu oikeaksi, mun 50op suoritukset, heh! En viittinyt tähän laittaa näkyviin mun opintosuorituksia johtuen ihan siitä, että ettei kukaan niitä kopsaile ja käytä väärin ;)



 Eli tuossa on sitten se Erillishakulomake ja tuossa näkyy nyt kolmantena kohtana  se, että merkkaa ruksin siihen "avoimen yliopistojen opintojen perusteella opinto-oikeutta hakeva".  Ja joo, Joensuussa oikeustieteitä opiskellaan Yhteiskunta-ja kauppatieteiden tiedekunnassa, jossa on omana yksikkönään sitten oikeustieteiden laitos, jonka alla opiskelu tapahtuu. Ja tuossa lomakkeessa on alempana sellainen kohta kuin "hakukohde" ja siihen merkitään "Joensuu, oikeustieteet".

Eli aika simppeliä.

Eli nyt täytän tuon hakulomakkeen sekä laitan tuon virallisen opintosuoritusotteen liitteenä mukaan kirjekuoreen. Pitää muistaa sitten  tiistaina käydä viemässä se postiin, että se varmasti sitten lähtee kuljetukseen mukaan, kun nyt on nämä pääsiäispyhät tässä välissä.