perjantai 1. huhtikuuta 2011

Voi hemmetin hemmetti! Ei näin!

Arvatkaa mitä! :(

Tää ei voi olla totta, nyt alkaa kaatuu seinät päälle! Nimittäin tänään aamulla mulle selvisi,että kun olin palauttanut ne mun esseet sinne moodlen oppimisympäristöön ennen deadlinea (31.03), niin siellä tulee ensin sellainen nappula kuin " lataa tiedostot" ja sen jälkeen tulee nappula " lähetä arvioitavaksi". Tuossa kaikesta hämäävintä oli se, että kun painaa yhden kerran sitä nappulaa, niin se näkyy ikään kuin jo lähteneenä tiedostona ja mulla siellä sitten tänä aamuna oli statuksena, että KESKENERÄINEN. Voi hemmetin hemmetti!!!!! Olin epähuomiossa unohtanut painaa sitä nappulaa toisen kerran!!!!

Äkkiä sitten painoin tänään toisen kerran sitä "lähetä arvioitavaksi" nappulaa, mutta niitä ei ole noudettu sieltä edelleenkään! :( Enkä saanut avoimen yliopiston toimistosta ketään kiinni soittamalla, niin pommitin maililla ensin avoimen yliopiston mailiboxia ja sen jälkeen laitoin Oikeustaloustieteen opinnoista vastaaville (avoimen puolen) kahdelle henkilölle viestiä, joista toinen on LOMALLA, prkl! Ja toinen ei ole vastannut vielä mitään!

Kelatkaa, jos tää epäonnistuu, niin niillä tehtävillä on seuraava arviointipäivä vasta 30.5!!! Ja en ehi saada ajoissa niitä 50op kasaan!

Mulla on vielä Plan B, olemassa, jos ei tänään ala kuulua mitään avoimesta yliopistosta. Tuikkaan ne esseet suoraan proffien henkilökohtaiseen mailiboksiin, ja selitän koko tilanteen heille ja toivon, että he arvioivat ne esseet ajoissa!

Kyllä nyt vituttaa armottomasti ja eikä naurata, vaikka on aprillipäivä! :(