maanantai 28. maaliskuuta 2011

Viimeisiä päiviä viedään :)

Tervehdys!

Tällä sitä edelleen ollaan ja hiljaiseloa ollaan vietetty, kun ei ole ollut oikein mitään opiskeluihin viittaavaa tekemistä. Tämän viikon torstaina käyvät proffat hakemassa nuo esseet moodlesta eli sieltä oppimisympäristöstä, jonne ne piti palauttaa pdf-muodossa. Sen jälkeen varmaan nopeimmin tarkastava proffa saa laitettua arvosanat viikon kuluessa weboodiin ja se vätys proffa varmaan hilloaa sitä arvosanaa siellä sen kuukauden ;) Noh, en valita, kunhan nyt vaan pääsen näistä kahdesta kurssista läpi, niin alkaa uusi elämä syksyllä, heh!

Eli  tässä nyt riittää vielä jännitettävää sen aikaa, kunnes tiedän tulokset ja heti ku ne tiedän, niin samalla myös ratkeaa se, että pääsenkö yliopistoon.

Eli pullat ovat hyvin uunissa tähän mennessä, Nyt on vaan aika jännä fiilis, kun kaikki mahdollinen on tehty, niin enää ei oo mikään omissa käsissä. Siksi mä haluaisinkin jo nyt heti tietää, että miten tää mun proggis päättyy :)

Ja heti, kun saan tietää, että miten mulle on käynyt noiden kurssien kanssa, niin ilmoittaudun Rikos-ja Prosessioikeuden perus-ja aineopintoihin ja teen ne kesän aikana.(edellyttäen, että pääsin läpi ja paikka varmistui syksyksi)

Sinänsä vähän harmi, kun niistä ei sit saa sitä "opiskelija"alennusta, kun ei vielä siinä vaiheessa ole sitä "opiskelija statusta", ennen kuin vasta syksyllä.

Oon tosin miettinyt myös sitäkin mahdollisuutta, että kun mulla on jo ne rikos-ja prosessioikeuden tehtävät olemassa sekä se tuomioistuinlomake,kun joutuu käydä 15h istumassa käräjillä seuraamassa istuntoja. Niin voisin ne tehtävät tehdä kesällä ja käydä suorittamassa se ne 15h istunnot myös  silloin ja sit vasta syksyllä, kun mulla alkaisi se tutkinto-oikeus, niin silloin palauttaisi kaikki nuo tehtävät ja sekä sen tuomioistuinlomakkeen.
Siinä säästäisi selvää rahaa, kun ne perus-ja aineopintojen 50-60op maksaisivat sen 600 eur taas yhteensä ja silloin saisi ne avoimen kautta opiskelijahinnoin puolet edullisemmin. Jos noi kurssit suorittaa suoraan yliopistolle, niin silloin ne olisivat kaikki kirjatenttejä ja varmaan ehkä osaltaan hiukan vaikeampiakin, mutta silloin tosiaan ilmaisia, kun olisi tutkinto-opiskelija.

Mä tässä vaan koitan maksimoida sen, että saisin mahdollisimman paljon opintopisteitä kasaan, ennen kuin opinnot alkaisivat syksyllä tai ensi syksyn aikana.

Mutta kuten sanottua. Huhtikuussa ratkeaa, että miten mun on käynyt lopullisesti :)