sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Heinäkuun tavoitteena 7op :)

Heippa!

No tässä olen nyt muutaman päiviä sulatellut tuota katkeraa pettymystä tuon läppärin suhteen, joka petti mut!Olen käyttänyt nyt 3 päivää aikaa siihen, että löytäisin toimivan ja tehokkaan kannettavan. Käyn hakemassa sitten tilipäivänä uuden läppärin, kun olen tässä hintoja alennusmyynneistä seuraillut. Aika kivasti on niistä kalliimmistakin läppäreistä hinnat tippuneet alaspäin koko ajan :)

Sitten näihin opiskeluasioihin:

Eli heinäkuun aikana (31.07) pitäisi saada seuraavat oppimistehtävät tehtyä:

Rikosoikeuden seuraamusjärjestelmä: 5op
Johdatus oikeudellisiin opintoihin: 2op 
= 7op
 (+ Tuomioistuintoiminnan seuraaminen 15h paikan päällä, jotta saan suoritus merkinnän weboodiin)

Eli mulla olisi sitten kuitenkin kasassa heinäkuun lopussa 78op. Eli ei hullummin nyt kuitenkaan. Vähän jään uupumaan mun tavoitteesta (81op), mutta ei se haittaa, kun lokakuussa (seuraava palautus mahdollisuus) pystyn kuitenkin sitten tekemään ja palauttelemaan noita oppimistehtäviä, jotka jäivät nyt kesäkuun lopulla palauttamatta tuon hemmetin läppärin hajoamisen takia! Olen silti tyytyväinen, että sain kesäkuussa suoritettua edes 11op.

Mulle on nyt pääasia, että niitä opintopisteitä kertyy, tulivat ne sitten missä järjestyksessä tahansa. Ja tavallaan mä olen nyt vain 3op jäljessä mun alkuperäisestä suunnitelmasta, että ei paha! :) Jotain positiivista pitää nyt hakea.

Silloin huhtikuun lopussa kun suunnittelin mun "kesälukukautta", niin olin ajatellut, että en välttämättä tee sitä Insolvenssioikeuden tenttiä, jos ei tuo etätenttiminen onnistu, joten tavallaan tuo 6op, tuli sitten vähän niin kuin "ylimääräisenä" tähän palettiin mukaan ja hyvä niin, kun se katsotaan noihin aineopintoihin :)

Ja samoin lokakuussa pitää ilmoittautua niihin ryhmätöihin mukaan, joten niistäkin sitten kertyy kivasti tenttien ohella niitä opintopisteitä. Eli mun suunnitelmat ovat melkein aikataulussa :) Joten lokakuu on siis kiireistä aikaa ja se tietää vaan sitä, että heti kun ne uudet oppimistehtävät tulevat tuon yhden kurssin kohdalla, niin aloitan niitä tekemään, ettei mikään jää viime tippaan. Jos joka päivä tekee vähäsen, niin mitään kiirettä ei pitäisi tulla missään vaiheessa.

Nyt on taas uutta puhtia mieli täynnä ja maanantaina aloitan tekemään noita tehtäviä, jotta se 7op tulisi tässä kuussa suoritettua :)

Mukavaa sunnuntaita! :)