keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Esseet palautettu ja enää uupuu 10op tavoitteesta! :)

Herran pieksut sentään!

Sain sentään tehdyksi nuo immateriaalioikeuden neljä essettä ja sen viimeisen kanssa teki kyllä tiukkaa, kun ei oikein tehnyt mieli kirjoitella sitä. Johtuen sen aiheesta, ku se oli vähän hankala, eikä tietoa kauheesti kirjoista löytynyt.

Noille esseillehän oli viimeinen palautuspäivä 28.02, eli maanantaina. No mä olin sitten kiltisti muuttanut ne kaikki doc:n tiedostomuodosta pdf:ksi, niin kuin oltiin vaadittu. Sitten kun koitin niitä maanantaina palautella, niin ihmettelin, että miksi se verkkoympäristö, eli moodle ottaa vaan vastaan 3 mun essettä eikä 4 niin kuin olisi pitänyt. Siinä aikani sitten ihmetellessäni tajusin, että ne kaikki piti palauttaa yhtenä pdf-tiedostona.

Siis voitteko kuvitella, että miten vaikeeta ainakin mulle oli tunkea kaksi doc-tiedostoa yhdeksi pdf:ski, kun kaikki mun tekemät sivuasetukset ym, heittivät tiedoston muodonvaihdossa aivan häränpyllyä! Mulla oli niin hermot kireellä maanantaina noitten asetusten suhteen, että heitin melkein hanskat tiskiin ja en palauttanut niitä esseitä maanantaina, koska en mitenkään saanut 4 esseetä tungettua yhteen pötköön pdf-tiedostoksi, niin että kaikki asetukset olisivat säilyneet ennallaan. Kelatkaa, mun alaviitteetkin menivät ihan sekaisin, kun ne olivat juoksevina numeroina.

Piti tehdä kaiken maailman osituksia ja kappale venkoilua, että sain edes kaksi pdf-tiedosta tehtyä ja laitettua niihin molempiin siis nuo kaksi essettä. En olisi edes pysytnyt tunkemaan 4 esseettä kyseiseen tiedostomuotoon, kun meni hermot. Ehkä se on vaan omasta osaamisesta kiinni, mutta ei siinä vaiheessa ollenkaan naurata, kun kello käy ja mikään ei kunnolla onnistu.

Noille esseillehän se viimein palautuspäivä oli maanantaina klo: 24.00 ja mä sitten jännitin, että merkitäänkö ne mun esseet palautetuksi oikeeseen aikaan. No mä palautin mun esseet tiistai-aamuna klo:8 ja sitten ramppasin moodelssa tunnin välein tsekkaamassa, että ovatko maikat käyneet poimimassa mun esseet sieltä arvioitavaksi.

Riemu oli suuri, kun sinne sitten ilmestyi teksi, että esseet ovat noudettu ja lähetetty proffille arvioitavaksi.

Eli siis taas selvisin, vaikkakin melkein rimaa hipoen, heh!

Niin, ja mitä tästä kaikesta siis opin? Älä jätä tiedostonvaihtoa ainakaan viimeiseen päivään, kun siitä seuraa muuten vain ongelmia!!!!


Seuraavana urakkana ovatkin sitten seuraavat:

Kilpailuoikeuden erityiskysymyksiä (5op), 4 essettä
Ympäristöoikeuden taloustieen perusteet (5op), 4 essettä

Eli jos Immateriaalioikeuden esseet hyväksytään, niin mulla on jo kasassa 40 opintopistettä ja enää puuttuu se 10 opintopistettä, että pääsen väylän kautta sisään yliopistoon!

Eli olen nyt taas kerran ylittänyt itseni ja pysynyt aikataulussa kiinni. Oma unelma siintää enää 10 opintopisteen päässä!!!! :) Tosin siihen vaaditaan se 8 essettä, mutta se on pienihinta siitä, että syksyllä yliopiston ovet aukeavat.

Nyt ehkä voisin pikkasen olla vahingoniloinen niille, jotka joutuvat lukemaan pääsykoekirjoja ja olla epävarmuudessa siitä, että pääsevätkö sisään haluamalleen alalleen ;)

Mukavaa aurinkoista päivänjatkoa! :)