maanantai 7. maaliskuuta 2011

Kilpailuoikeuden arvosanaksi tuli 5! :)

Moikka taas,

Muistatteko, kun tuossa joulukuun lopussa palautelin Kilpailuoikeuden (3op) esseitä ja ihmettelin, että kun arvosanoja ei kuulunut siitä. Moodlessa vaan näkyi merkintänä, että tehtävä on hyväksytty ja hyväksymisprosentti oli 100%, mutta weboodiin ei ollut tullut arvosanaa ollenkaan. Siellä näkyi vaan, että opintopisteet olivat tulleet ja sit hyväksytty merkintä. Tänään, kun sinne sitten sattumalta vilkaisin, niin se arvosanakin oli ilmestynyt sinne 2kk jälkeen ja siitä oli tullut 5!!! Eniten ihmetyttää, että kun suorituspäivä olisi pitänyt olla 31.12 niin tuossa se on 28.2?? Ihan ihmeellistä?? No mitä väliä, kun se kuitenkin tuli!

Tässä taas vähän todistusaineistoa, etten huijaa teitä ;)


Tää hyvien arvosanojen saanti vaan motivoi mua, koska nyt oon viimein ymmärtänyt sen, että en oo mikään tyhmä, vaikka en silloin aikoinani pääsytkään pääsykokeiden kautta lukemaan oikeustaloustiedettä :) Mutta nyt pääsenkin väylän kautta, hähähä! ;)

Niin ja ihan siltä varalta, että ette mee sekaisin, niin mulla on tosiaan kaksi kilpailuoikeuden kurssia. Yksi oli juuri tuo perusopintojen kurssi, josta sain täydet pojot ja sitten on vielä jäljellä tämä aineopintojen Kilpailuoikeuden erityiskysymykset kurssi, jonka esseiden palautuspäivä on 31.3.

Mukavaa maanantaita! :)

Miksi aina joku hönö menee varaamaan mun kurssikirjat?? :)

Moikka vaan,

Mua niin ärsyttää, kun joku hönö oli taas mennyt kirjastossa varaamaan mulla lainassa olevan kurssikirjan, jonka eräpäivä on 8.3 eli huomenna. En todellakaan aijo sitä palauttaa, vaan pidän sen tämän kuun loppuun saakka. Tää on niin ihmeellistä, että miks mulle aina käy näin, että joku utelias höntsä menee ne varaamaan, heh! No kai tuosta kirjasta tulee nyt sitten joku 4 euron sakko, mutta kestän sen, kun on pakko saada esseet väännettyä.

Mulle vaan tulee aina kauheet traumat kirjaston myöhästymissakoista, kun yliopistonkirjastossakin maksaa yhden päivän myöhästyminen jo 70-90snt riippuen kirjasta, onneks toi kirja on sentään normaalista kirjastosta, niin se myöhästymismaksu on paljon vähäisempi.

Tänään illalla, kun pääsen töistä kotiin, niin aloitan tekemään sen verkkotentin  yritys-ja rahoitusjuridiikasta ja koitan vähän korottaa siitä tullutta arvosanaa. Mun pitää sanoa vielä se, että on todella kätevää, että tuo verkkotentti on auki 24h ja sitä on aikaa tehdä se 4h. Mä en muista, että milloin viimeksi olisin innostunut opiskeluista näin paljon, että kiinnostaa korottaa kurssien arvosanoja ;) Ei edes 10v sitten lukiossakaan tullut koskaan mentyä korottamaan arvosanoja uusinnoissa, kun ei ollut tarvetta siihen, mutta nyt oikein himottaa aina nuo korotukset, heh!

Niin ja sitten jos siirrytään hieman toiseen asiaan. Mun Asuksen miniläppäri toimii kuin unelma nyt tuon lcd-näytön vaihtamisen jälkeen ja tuollaista pikkukonetta on tosi kätevä kantaa joka paikkaan mukana, kun se painaa vaan 900g eli yhden kurssikirjan verran. Se mahtuu kätevästi tuollaiseen Marimekon olkalaukkuun muitten kirjojen ja tavaroiden joukkoon, eikä laukku tosiaan paina kuin se  2,5kg yhteensä, kun sinne on ängetty mukaan, juomapullo, meikit, 2 kurssikirjaa, penaali, laskin, kännykkä, lompakko sekä eväät.

Joskus töissä, jos oon saanut omat hommat tehtyä ja on vähän luppoaikaa, ettei oo mitään iltapäivällä työnalla, niin avaan aina tuon pikkukoneen työpöydälle ja alan kirjoittelemaan essettä. Tai siis lähinnä korjailen kirjoitusvirheitä ja esseen rakennetta, kun se ei vaadi kauheesti aivotoimintaa.

Kerran mun pomo sattui tulemaan mun huoneeseen kysymään neuvoa, niin olin juuri kirjoittamassa pikkukoneella ja hän sitten kysyi, että mitä ihmettä oikein puuhaan niin pienellä näytöllä. Oli pakko sitten kertoa totuus, että kun olin hoitanut jo omat hommani siltä päivältä eikä mitään ollut enään työnalla ja oli ylimääräistä aikaa, niin teen koulutehtäviä, koska esseiden palautuspäivä oli seuraavana päivänä. Siihen tuo pomo sitten sanoi, että saan käyttää yhden työpäivän kuussa opiskeluihin.

Eli musta on ihanaa, kun oma työpaikka tukee opiskeluita. Tosin kääntöpuolena on aina se, että joudun näyttämään joka kurssista saamani arvosanat, heh! Ei se mua haittaa, mutta ymmärrän toki, että työnantaja haluaa seurata edistystä eikä luule, että käyttäisin vaan hyväkseni työnantajan luottamusta. Nykyään mun työpaikalla aina jokainen muistaa kysyä multa kuun lopussa, että tuliko jo esseet palautetuksi ja siitä on tullut sellainen hauska inside-vitsi työpaikalle :)