maanantai 16. toukokuuta 2011

Negatiivisuudelle vastaisku ;)


Heh, mua tuossa niin huvitti, kun joku tyyppi oli laittanut mulle tosi negatiivisen mailin ja väitti, että en muka ole voinut suorittaa reilussa 4kk 50 opintopistettä.  Noh, mä ajattelin sitten, että en viitti reagoida siihen mitenkään, mutta sitten mua alkoi se vähän ärsyttämään. Käväisin tuossa weboodissa ja otin sieltä sitten printscreenilla vähän todistusaineistoa, että tuossa killuu ne 50 opintopistettä ja kohta sinne tulee vielä verkkotentin tulos ja sitten se onkin jo 55op ;) Ja tämän kuun lopussa jo 60op oppimistehtävien jälkeen ;)

Mä olen tässä rinnakkain aloittanut lukemaan Insolvenssioikeuden tenttikirjan lisäksi tuota englanninkielistä Principles of Criminal law:ta, joka on muuten huomattavasti helppolukuisempi ja mielenkiintoisempi, kuin tuo suomenkielinen kirja :D Oon viikonloppuna vähän hahmotellut lukusuunnitelmaa noihin kahteen tenttiin, kun ne sattuvat ikävästi olemaan samana päivänä, mutta onneksi sen verkkotentin voi tehdä vielä 21.6 heti aamusta :D

Tänään illalla pitäisi vielä päästä käsiksi tuohon nelostehtävään, niin ei olisi kuin kaksi  tehtävää enää jäljellä. Hitaasti mutta varmasti tässä edetään ;)