maanantai 1. elokuuta 2011

Summa summarum: Aika jättää hyvästit

Nyt on aika jättää hyvästit tälle blogille eli tämän blogin matka päättyy nyt tähän päivään, koska tänään (kuten kaikki tietää) minulla alkoi tutkinto-oikeus yliopistossa, kun saavutin tavoitteeni ;) Joten on mielekästä jättää tämä "väylän kautta yliopistoon"- projekti  ja siirtyä uusille vesille uuteen blogiini, joka käsittelee asioita tutkinto-opiskelijan näkökulmasta.

Jätän tämän blogin kuitenkin kaikille avoimeksi ja tänne voi edelleen kommentoida, koska haluan tarjota muillekin pientä oljenkortta siihen, että yliopistoon voi päästä sisään muutakin kautta, kuin perinteisten pääsykokeiden kautta. Ja ne, jotka joskus löytävät tähän blogiin näkevät miten voi tehdä mahdottomasta mahdollisen, heh! Se ei vaadi mitään muuta kuin ajankäytönhallintaa ja itsekuria sekä lopussa sitten se kiitos seisoo...!

Ainakin itse odotan mielenkiinnolla syksyä ja sitä, että pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin niillä orientaatiopäivillä syyskuun alussa. Lähinnä mielenkiinto on niissä ihmisissä, jotka ovat tulleet avoimen kautta sisään, koska he tietävät, että mitä tämä kaikki on oikeasti vaatinut ja ymmärtävät, että mitä se itsenäinen opiskelu ilman luentoja ja opettajan "kanssakäymistä" on vaatinut.

PS. Minähän en olisi minä, ellen olisi taas asettanut itselleni uutta haastetta, jota lähden tavoittelemaan. Uusi blogini löytyy osoitteesta: http://yliopistotutkintoalletavoiteajan.blogspot.com Ulkoasu voi tulla hieman muuttumaan, kun saan sitä muokattua mieleisekseni...:)

Terkuin Coase.