torstai 9. kesäkuuta 2011

Pikapäivitys :)

Heippa taas!

Tää kesäkuu on ollut nyt ihmeellisen kiireistä aikaa, kun töissäkin on osa porukasta jo kesälomilla ja ylimääräisiä tehtäviä on tullut sitten hoidettavaksi. Lisäksi on joutunut paiskimaan pitkää päivää, niin en ole tänne ehtinyt taas kirjoittelemaan, kun ei ole ollut ylimääräistä aikaa. Kaikki liikkenevä aika on mennyt tuohon Insolvenssioikeuden tentin lukemiseen, kun siitä nyt satun stressaamaan ehkä vähän liikaakin. Enkä ole nyt oikein ehtinyt kunnolla paneutumaan noihin rikos-ja prosessioikeuden perusopintojen tehtäviin, vaikka yritän niitä joka päivä tehdä vähäsen kerrallaan. Sitten mua on nyt suunnattomasti alkanut ärsyttämään se, että kun olen lainannut kirjastosta ison kasan näitä opiskeluun liittyviä kirjoja, niin eiköhän joku pölöpää ole mennyt ne heti varamaan. Siis oikeesti, kuka muu käy näitä kursseja kesällä??? ;)

Koitan nyt lauantaina varata aikaa tälle blogille, että saisin tähän laitettua kaikki viimeiset mielessä pyörivät asiat.

Mutta kun pitää mielessä, että heinäkuun lopussa pitäisi olla kasassa se 81op. Niin kyllä jaksaa vielä vajaa 2kk pinnistellä (21op) ja sitten voi pitää vähän lomaa opinnoista, ennen koulun alkua syyskuussa. Ellen sitten innostu tenttimään elokuussa vielä jonkun tentin ;)

Palaillaan lauantaina!

Mukavaa ja helteistä loppuviikkoa! :)