tiistai 22. helmikuuta 2011

Essee melkein tehty, Remingtonin jälkitunnelmat, Ebayn tilaus postitettu..

No niin, nyt on sitten esseen johdannon ongelmat selvitetty ja kävikin ilmi,että oon ihan oikein tehnyt nuo johdannot. Eli ei olekaan mitään hätää sen suhteen. Ei kyllä saisi tuollaisia maileja lähettää, josta opiskelijat menee han paniikkiin ja luulevat, että ovat ymmärtäneet tehtävänannon aivan väärin. Sen mailin oli tarkoitus olla "tarkentava", eli taisi mun mielestä olla liian tarkentava, kun epäilin jo omia taitojani esseen suhteen, että oon tehnyt kaikki ihan perseelleen ;) Tänään on taas illalla vuorossa imman esseen kirjoittelua ja loppu alkaa kohta puoliin jo häämöttää.  Reilun kuukauden päästä olen suorittanut jo 50 opintopistettä ja tutkinto-opiskelijan paikka odottaa....!!! :)


(Jos haluaa yhtä onnistuneet kiharat kuin kuvan mallilla on, niin kannattaa oikeasti hankkia Remingtonin Pearl Wand - kiharrin. Sillä ei pysty edes tumpelokaan epäonnistumaan)

Tuosta eilisestä Remington Pearl Wand - kihartimesta sen verran, että hyvin ovat pysyneet kiharat päässä yön yli. Aamulla kun heräsin, niin aattelin, että hiukset ovat taas piikki suorat tikut. Niin yllätys olikin suuri, kun katsoin peiliin ja tukka näytti ihan siltä, että se olisi juuri äsken kiharrettu. Ja hei, mä en käyttänyt mitään hiuslakkaa tai mitään muuta muotoilutuotetta. Ainoastaan laitoin lämpösuojaa hiuksiin (suojaa +220'C saakka). Sen kyllä itse huomasin, että jos itse kiharrran alle 210'C , niin mun hiukset eivät kiharru ollenkaan ja toisen asian huomasin myös, että jos kiharran paljon hiusta kerralla, niin se vaatii pidemmän ajan, kuin vaan sen 2sek, eli menee sitten sinne 10 sek puolelle, että kihara tarttuu hiukseen. Nämä vaan olivat omat huomiot, onneksi on tuo lämpösuoja olemassa.

Ja oli pitkästä aikaa kiva lähteä aamulla töihin, kun tukan laittoon meni tasan 5sek, kun kiepsautti sen löysästi nutturalle. Normaalisti kun saan olla aina hampaat irvessä laittamassa tukkaa kuosiin, kun se ei suostu millään ilveellä asettumaan kunnolla, kun ne ovat niin liukkaat.

Tänään töissä oon mainostanut kaikille tuota vekotinta ja eräs vanhempi rouvashenkilö meni sitten ruokatunnilla ostamaan itselleen samanlaisen, heh! Nyt sitten kaikki  meidän toimiston naiset ovat kilvan hänen huoneessaan kokeilemassa tuota kiharrinta. Saapa nähdä, että kuinka moni tulee huomenna kiharat päässä töihin ;)

Ebaysta tuli tänään mailia, että mun tilaukset ovat laitettu postiin. Saapa nähdä, että miten nopeasti ne kännykän kuoret ja miniläppärin lcd-näyttö tulee postissa. Toivottavasti jo tällä viikolla...?? :)