tiistai 19. huhtikuuta 2011

Ympäristötaloustieteen arvosana tuli!

 

Arvatkaapas mitä! Koittakaapa miettiä, että kenellä on nyt 50 opintopistettä kasassa? ;) No tietysti minulla! Eli sain mailiin vastauksen, että olin päässyt lävitse siitä Ympäristötaloustieteen perusteet kurssista. Mulle tuli siitäkin vain arvosanaksi kakkonen, mutta oon siihen ihan tyytyväinen, ku se oli mun inhokkikurssi, enkä oikein ymmärtänyt kunnolla niitä kuvaajia ym. muita käppyröitä ja niihin esseisiin, kun piti vielä kaiken lisäksi niitä osaa soveltaa, niin huhuh! (jouduin pyytää kavereilta vähän apuja noissa kuvaaja ja käppyräjutuissa)

Ja nyt siis selvisi se arvosteluasteikko, että yhden esseen maksimipistemäärä on se 5 pistettä. Itse sain 13/20 eli siitä tuli kakkonen. Oon ilmeisesti vetänyt jostain niistä neljästä esseestä nolla pojoo tai sit vaan yhden pojon kahdesta esseestä ja muista vähän enemmän.

Mutta pääasia oli mulle, että sain siitä arvosanan. Noita voi myöhemmin mennä korottelee, mutta mun tarkoituksena oli alunperinkin saada kaikki kurssit lävitse ilman mitään arvosana tavoitteita. Eli mulle olisi silloin kelvanneet ne ykkösetkin.

Kuitenkin, kun tässä kävi niin hassusti, että opinnot menivät paljon paremmin kuin osasin edes ennakkoon odottaa, niin hyvien arvosanojen myötä taisi herätä sisäinen kunnianhimokin taas henkiin.

Tässä vielä odottelen, että sinne weboodiin tulisi se merkintä siitä kurssista. Kauankohan kestää, että proffa lähettää sen mun arvosanan sinne avoimen toimistoon ja ne kirjaavat sen sinne ylös? Kenties yksi päivä?

Heti, kun tuo arvosana on tullut myös weboodiin näkyviin, niin tilaan sen virallisen suoritusotteen, niin saan sitten heti laitettua sen avoimen väylän kautta menevän hyväksyntäpaperin perille. Siihen pitää ainoastaan merkitä ruksi avoimen väylän kautta hakuun ja liitteeksi pitää laittaa tuo virallinen opintorekisteriote.

Heti kun se on lähetetty perille sinne kansliaan, (sen voi tarkistaa puhelimitse) niin on varma siitä, että on hyväksytty tutkinto-opiskelija paikka syksyllä.

Tosin mä voin jo nyt juhlia sitä, että mulla alkaa viralliset yliopisto-opiskelut syksyllä. Ja nyt olen sitten vahingoniloinen kaikille niille, jotka joutuvat ahertamaan pääsykoekirjojen parissa ;)

Itse tein kovasti duunia sen eteen, että saavutin tavoitteeni ja nyt se on sitten palkittu :)
Ja KYLLÄ KANNATTI! :)

Proffalle laitettu mailia

Tässä on siis nyt melkein 3 viikkoa kulunut siitä, kun mun Ympäristötaloustieteen essee on palautettu ja laitoin tänään sitten suoraan sille proffalle mailia, että mikäs se mun arvosana mahtaa olla? Niiin vielä ei ole mitään vastausta kuulunut.

Stalkkeri ku oon, niin huomasin, että hän oli heti käynyt moodlessa, kun olin lähettänyt hänelle mailia. Eli ehkä saan sitten arvosanan tämän päivän aikana... Niin siellä moodlessa näkyy aina osallistuja listasta, että ketkä kaikki ovat kurssilla ja milloin ovat opettajat tai muu henkilökunta siellä viimeksi käyneet.