keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Kaksi essettä valmiina, 6 to go.

Hellurei!

Sain tosiaan  äsken viimeisteltyä kokonaan yhden ympäristötalouden esseen ja toinen mulla onkin jo valmiina. Vielä puuttuisi kaksi essettä ympästä. Luulen, että tällä tahdilla ne on mulla valmiina sunnuntaina, kun ei itse kirjoittamiseen mene kauaa, kun oon jotain jo paperille laittanut. Sitten mulla olisikin pari viikkoa aikaa keskittyä noihin Kilpailuoikeuden Erityiskysymyksiin, kun ne ovat mun mielestä paljon hankalampia.

Päätin tuossa eilen jo kilpailuoikeuden essee tehtävät, että mitkä neljä tehtävää mä teen. Jätän ne nyt hautumaan mieleen ja kun ensi maanantaina aloitan niitä tekemään, niin oon jo mielessäni ehtinyt hahmotella niitä aiheita. Mä yritän nyt kovasti saada nää esseet pois alta, ettei mikään jäisi viime tippaan tuon Yliopistohaun takia.

Erillishakuhan sinne alkaa jo tässä reilun parin viikon päästä, eikä mulla tosiaankaan vielä silloin ensimmäisenä hakupäivänä oo kaikkia arvosanoja ehtinyt vielä tulla, kun kurssitehtävät pitää jättää viimeistään 31.3. Luulenpa, että laitan ne hakupaperit sisään vasta huhtikuun puolessa välissä, kun siihen mennessä ne näistä kahdesta kurssista olisi toivottavasti tulleet ne arvosanat ja pitää vielä se opintosuoritetodistukin tilata. Tästähän tulee ihan kauhee stressi.

Onneksi tuo Avoin yliopisto järjestää sen väylä-infon ensi viikolla (ja sitä pääsee kuuntelemaan netin kautta), niin pääsen sen chat toiminnon kautta vähän kyselemään tuosta hakemisesta ja sitten siitä opintosuoritetodistuksestakin. Varsinaisia hakupapereita en oo vielä vilkaissut, näin vaan ohimennen, että ne olivat ilmestyneet sinne sivuille. Mulla on ainakin sellainen käsitys, että joihinkin erillishakuihin pystyy hakemaan myös sähköisesti? Luulisi nyt, että sama yliopisto näkisi suoritukset itse sieltä rekisteristä?? Noh, ehkä noihin kysymyksiin tulee siellä vastaus ilman, että mun tarvitsee sitä erikseen kysyä.

Mulla on silmät ihan sikkurassa, kun oon kilpaa kirjoja ja tietsikan näyttöä katsellut sekä korjaillut esseen asetuksia. Tosin tuon esseen tekemiseen meni se 2 päivää, kun molempina päivinä kirjoittelin reilu parisen tuntia. Tässä olisi vielä niin kuin 6 essettä tekemättä....

Nyt vähäks aikaa kattomaan telkkuu ja sitten nukkumaan.

Hyvää yötä :)