tiistai 28. kesäkuuta 2011

Arvosanat tulivat. Kasassa 66op.

Aika nopeasti tulivat nuo arvosanat noista kahdesta tentistä, kun eivät vielä tänään aamulla olleet weboodissa ja nyt illalla olivat sinne tulleet! :D

Eli molemmat tentit menivät läpi. Tulokset ovat alla:


Itse veikkaan, että tuo Insolvenssitentti meni sen takia reisille, että siellä piti oikeasti osata ne pykälät ulkoa. Ja painotan sanaa ulkoa, kun siellä oli tehtävä, jossa oli annettu pelkät pykälät. Eli olin ilmeisesti vetäissyt siitä täydet nolla pistettä, niin se kolmonen jäi sitten haaveeksi, heh! No pääasia, että tuosta toisesta tuli sitten vitonen. Kompensoi vähän keskiarvoa...! Tosin mä olen niin pettynyt tuohon arvosanaan, että korotan sitä heti elokuussa. Eli teen elokuussa sen finanssioikeuden tentin sekä uudestaan tuon insolvenssioikeuden tentin. Mua niin kyrsii!!! Uusinnassa sitten tiedän, että mitä siinä tentissä oikein haetaan, eli noita pykäliä, jotka pitää ulkoa osata TODELLA! :)

Jos jotain positiivista pitää hakea niin mulla on nyt koossa 66op, mutta oikeasti on kasassa se 71op, koska sitä yhden kurssin suoritusta ei tule näkyviin weboodiin, ennen kuin olen suorittanut ne saamarin oikeudenistunnot ja toimittanut sen lapun tuonne opintotoimistoon, huoh.

Piti päästellä vähän höyryjä ulos, mutta on tässä vielä aikaa 2 päivää palauttaa nuo oppimistehtävät, niin napsahtaisi taas lisää opintopisteitä plakkariin :)