torstai 12. toukokuuta 2011

Vilinää riittänyt, 6000 kävijää :)

Jaahas, 6000 kävijän raja meni sitten rikki, aika tarkkaan 1000 yksilöityä käyntiä per kuukausi on nyt ollut. Aika jännää! ;) Tuossa kun katselin huvikseni, että millä hakusanoilla tänne on tultu, niin joku aina googlettaa heti mun kirjoituksen jälkeen nuo kurssit ja kirjan nimet! :D

Tänään olen edennyt tuohon kolmosen tehtävään saakka. Aika hidasta on ollut nyt tämän kurssin tehtävien tekeminen, mutta tiedän kuitenkin, että saan kaikki tehtyä 30.05 mennessä. Lisäksi mua ärsyttää, kun joutuu menemään vielä oikeuteen istumaan 15h! Eli en saa tästä kurssista vielä arvosanaa ennen kuin se tuomioistuin seuranta on suoritettu. Ja sen pääsen tekemään vasta kesällä. Menee siinäkin kivat 2 päivää. Pyysin jo etukäteen käräjäoikeudesta juttulistaa, että mitä menisi kuuntelemaan sinne. Sanoivat vaan, että päivät voivat vielä muuttua joidekin juttujen kohdalta, että pitää erikseen sitten tarkistaa lähempänä ajankohtaa, jos johonkin tiettyyn haluaa mennä kuuntelemaan. No, eipähän oo sinne meno enää niin suuri kynnys, kuin etukäteen kuvittelin :D

Mä oon tässä yli-innokkaana käynyt kurkkimassa, että joko verkkotentin tulos olisi tullut weboodiin, mutta turha toivo. Eli jos se ei tuu huomenna, niin silloin kyse on ilmiselvästi hilloproffasta, kun se hilloaa niitä niin kauan ;)

Ja muutenkin, kun tutkintouudistus koskee vähän kaikkia pääaineita, sinne tulee lisää jonkin sortin kursseja ja osasta jää jotain pois, niin olisi ihan hyvä, että saisin nyt näistä perusopinnoista tehtyä 31op heinäkuun loppuun mennessä niin jäisi sinne marraskuulle se ärsyttävä ryhmätyö. Toisekseen, mitä ideaa tuossa ryhmätyössä on, kun siellä on kuitenkin sellaista porukkaa, jotka ei hoida omaa osuuttaan tai katoavat maan alle ja jättävät toiset pulaan. Auta armias, jos joudun sellaiseen marraskuussa. Toisaalta, se sama kurssi järjestetään myös kirjatenttinä, niin se voisi olla huomattavasti houkuttelevampi vaihtoehto :) Pitää katsoa heti, että miten noi mun kaavailemat 13 kirjatenttiä menevät ja ujuttaa toi sinne joukkoon mukaan.

Ja onneksi noista aineopinnoista pitää nyt kesällä tehdä vaan yksi kurssi ja se toinen ryhmätyö jää sielläkin sinne marraskuulle. Eli aika tiukka syksy on tulossa.

Niin tosiaan, kun sain nyt ekan maksuerän tuosta perusopinnoista, niin pitää kysyä sitten syksyllä, kun tulee se toinen erä, että saisinko opiskelija-alennuksen siitä jälkimmäisestä osasta, koska se tutkinto-oikeus alkaa elokuussa :)