keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Oudoin kurssi tähän mennessä..!

Tässähän on aika tarkkaan enää 10 päivää aika palauttaa noita oppimistehtäviä ja kaikista ihmeellisin tehtävä joka mulla on koskee nimenomaan juuri tuota "johdatusoikeudellisiin opintoihin" opintojaksoa (2op) Siinä nimittäin pitää kirjoittaa 6-10 sivua pitkä essee tietyin asetuksin ja siinä on kaksi aihetta joista valita:

-Aikuisopiskelijan opintososiaaliset edut
- Opiskelijan oikeusturva

Eli onpa todella "mukava ja kiinnostava" aihe. En edes ymmärrä, että miksi ne ovat tuollaiset aiheet repäisseet. Tuon tehtävän jujuna on siis kirjoittaa akateemisesti oikein, eli viittaukset, lähdeluettelot ja sivunumerot pitävät olla kunnossa.

Eli itse tehtävänä tuo ei ole vaikea, mutta se maikka on sinne kirjoittanut tosi tylysti: "että sitten kun tekee näin tulee hylätty", "voit onnitella itseäsi varmastu hylätystä suorituksesta", "hylätty, hylätty ja vielä kerran hylätty", " eräskin opiskelija kävi kurssin 6 kertaa ja tuli aina hylätty, ennen kuin pääsi läpi", "onneksi olkoon sait hylätyn", "varma hylätty" jne.

Siis anteeksi mitä? Onpa tosi kannustava maikka vetämässä tota kurssia, kun luo heti alkuun jo kauheen negatiivisen katsauksen koko kurssiin. Mitä mulle jää tuosta käteen: " saat hylätyn"  on periaatteessa se viesti, mikä tosta kurssista jää mieleen....!!!! Eli tuo maikka pitää itseään jonain jumalana suunnilleen ja nauttii siitä, kun korostaa koko ajan "hylätyn"- mahdollisuutta. Siis tuo kurssi on tähän mennessä se kaikkein oudoin, jota oon joutunut suorittamaan..! Täytyy siis toivoa, että ei tuu hylsyä, vaikka tuo maikka siellä moodlessa niin kovin vaahtoaa. Aioinkin antaa tuosta kurssista sen suoritettuani palautetta ko. maikalle, että voisi vähän siistiä sitä kielenkäyttöään ja olla kannustavampi. Kenellä on oikeasti intoa enää tuon maikan ohjeistuksen jälkeen alkaa tekemään tuota oppimistehtävää. Kaikilla on varmaan pelko perseessä, että tulee hylsy.

Noh, kaikenlaisia maikkoja sitä on tähän saakka nähty, mutta ko. maikka on kaiken "huipentuma". Onneksi muut ovat olleet fiksumpia ja asiallisempia. Ja toivon totisesti, että ko. maikka ei tule mun opintojen aikana enää missään vaiheessa vastaan :D Se nyt vielä puuttuisi, että se kielikeskuksessa tarkistaisi mun kandia, heh! :D