torstai 3. maaliskuuta 2011

Immateriaalioikeuden esseistä tuli arvosana (5op)

Siis arvatkaa mitäääääääääääää!

Äsken, kun kävin piruttain kurkkaamassa weboodissa, niin mulle olikin jo nyt tullut arvosanat niistä Immateriaalioikeuden esseistä ja mä sain niistä kolmosen!!! :D

Siis todella nopeaa oli tuo tarkistaminen proffalta, mutta kyllä nyt mieltä lämmittää taas, kun kaikki meni putkeen ja oon omassa aikataulussani.

Vaikka tuo kolmonen saattaa ehkä vähän maistua kitkerältä sen rikostalouden verkkotentin jälkeen, niin oon kuitenkin tyytyväinen tuohon, koska se kirjoittaminen oli vähän niin ja näin.

Voiko tämä päivä enää paremmaksi muuttua??? :)

Onko musta oikeesti tulossa joku opiskelunörtti, kun saan kiksejä siitä, että suorituksia kertyy plakkariin??? :)

Seuraavaksi Ympäristöoikeuden ja kilpailuoikeuden esseiden pariin.

Hellurei,

Täällä taas ollaan ja työn alla ovatkin esseet aiheesta Ympäristöoikeus ja Kilpailuoikeuden erityiskysymykset.

Nyt tosiaan kun joudun 8 essettä yhteensä vääntämään tämän kuun loppuun mennessä, niin piti oikein suunnittella kunnon aikataulu, että miten pystyn ne toteuttamaan. Eli helposti laskemalla, se on suunnilleen 2 essettä per viikko, eli aika tiukkaa tahtia saa alkaa painamaan. Oon tosiaan kyllä huomannut sen, että kun esim viikonloppuna kirjoittaa essettä, niin sen esseen saa tehtyä nopeastikin yhdessä päivässä,eli ei sinänsä kirjoittaminen tuota ongelmia, mutta aina se aloittaminen on kuitenkin niin vaikeeta, heh!

Mä en millään malta odottaa sitä, että olisi jo maaliskuunloppu ja tää mun esseidenkirjoitus helvetti on loppunut ;)

No ehkä mä jaksan vielä sisulla painaa tämän viimeisen kuukauden, kun kalkkiviivat alkavat jo hiljalleen häämöttää horisontissa :)