torstai 17. helmikuuta 2011

Opiskelutaitoilta oli suuri pettymys

No niin, nyt tuo opiskelutaitoilta, jonka aiheena oli oikeudellinen argumentaatio on ohitse. En kyllä kostunut siitä juurikaan. Ei tullut mitään varsinaista asiaa esille. Proffa vaan luki tyyliin kalvot läpi ja antoi esimerkkejä, mutta ei niistä juurikaan mitään hyötynyt. Ihan yleistä höpinää vaan oli ja proffa kertoili lähinnä omista kokemuksistaan. Ja meitä osallistujia  taisi olla 60 henkilöä ainakin netin kautta. En kyllä tiedä, että paljonko siellä paikan päällä mahtoi olla.



Mua kyllä sieppasi todella paljon se, että siinä alaruudussa oli vapaamuotoinen "chatti", jossa pystyi reaaliaikaisena esittämään kysymyksiä proffalle ja hän niin kommentoi sitten suullisesti samantien. Niin siellä oli kaksi hönöä paikalla, jotka kyselivät jostain Eurooppaoikeudesta, hei haloo! Niin kuin ihan eri asiasta kuin mistä koko opiskelutaitoillasta oli kyse. Olisi mieli tehnyt sanoa niille, että menkää Eurooppaoikeuden tunnille kyselemään ;) Olivat varmaan lukeneet lehdestä kaikki tapaukset, joita siinä "fiksuna" koittivat esittää omina havaintoinaan...

Sitten siihen loppuun tuli joku ihmeellinen palautelomake, johon piti merkitä vaihtoehdoista, että mitä mieltä oli luennosta. Ite kun koitin siihen pallukkaa klikata hiirellä, niin mitään ei tapahtunut, joten jätin sen sitten täyttämättä.

En kyllä kauheesti hyötynyt ainakaan tuosta opiskelutaitoillasta. Tuo ehkä soveltuu sellaiselle, jolla ei ole mitään hajua, että mitä tarkoittaa sana argumentaatio ja miten sitä tulisi käyttää eri tekstien ja kirjoitelmien yhteydessä. Sinänsä se on sääli, kun mulla olivat odotukset tuon opiskelutaitoillan suhteen niin korkealla ja tulos oli lähinnä nolla. En saanut mitään konkreettista hyötyä mihinkään.


Ensi kuussa olisi seuraava opiskelutaitoilta ja saapa nähdä, että jatkaako sekin tätä samaa rataa, jossa tiedon ja hyödyn suhde on edelleen se nolla...

4 kommenttia:

  1. Huomasin ihan saman. Oikein alkoi ärsyttämään.

    T: Kurssitoveri

    VastaaPoista
  2. Minäkään en ymmärrä sitä, että minkä takia ne kaksi siinä koko ajan höpisivät omiaan ja aivan asian vierestä. Olivatkohan eksyneet väärälle saitille kokonaan? ;)

    Tuuli

    VastaaPoista
  3. Ai tekin olitte siellä paikalla. Tulin tänne kurkkaamaan, että onko blogi päivittynyt ja olihan se.

    Aivan samaa mieltä olen edellisten kanssa. Surkeaa toimintaa ja luentokaan ei ollut mikään hyvä.

    Rovaniemen pukki

    VastaaPoista
  4. Ohjaajien pitäisi sinne laittaa joku ilmoitus, että ainoastaan aiheeseen liittyvät kysymykset sallitaan...

    T: neljäs ärsyyntynyt

    VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.