tiistai 15. maaliskuuta 2011

Avoimen Yliopiston väyläinfo on tänään illalla :)

Tänään onkin jännät paikat, kun Itä-Suomen Avoin Yliopisto järjestää väylä infon netin välityksellä illalla, jossa opiskelijoilla on kuuntelu- ja chat-kyselymahdollisuus. Siinä selviää kaikki ne kysymykset, joita mulla mielessä tällä hetkellä pyörii tuon hakemisen suhteen. Tosin, nyt käy varmasti ilmi, että kuinka moni on tulossa väylän kautta sisään, kun kaikki kellä on 50op pääsevät varmasti tutkinto-opiskelijoiksi. Siinä mielessä on oma selusta turvattu ;)

Eniten kiinnostaa juuri tuo papereiden täyttö ja sitten se opintorekisteritodistus, että miten se käytännössä tapahtuu. Mitä jos mun 2 kurssin arvosanat eivät ole tulleet vielä 30.04 mennessä, niin miten ihmeessä ehin saada sitten tilattua virallisen opintorekisteriotteen leimalla varustettuna ja lähettää sen sinne tiedekuntaan, kun se haku päättyy 13.5 ja  tuosta opintorekisteriotteesta sanottiin, että sen tilaaminen voi kestää 2-4 viikkoa, jos on ruuhkaa??? Siis 4 viikkoa???  En välttämättä saisi sitä siihen haun loppuun mennessä hankittua??? :(

On pakko tänään kysellä siellä, että mikä on meiniki tuon suhteen...vai voisivatko ne ite lähettää sen sinne tiedekunnan kansliaan? Niin säästyisi aikaa??

Niin, ja eilen tosiaan kirjoittelin ensimmäistä Kilpailuoikeuden erityiskysymysten esseitä ja oli kyllä mielenkiintoista. Sain aikaiseksi vasta pari sivua, mutta voi olla, että tänään ei mitään tekstiä siihen synny lisää, kun pitää osallistua tuohon väylä infoon, joka siis alkaa klo. 17.30-19.00. Pitää katsoa, että mikä on fiilis sen jälkeen vai pidänkö tänään taukoa kirjoittamisesta kokonaan. Katsellaan ja kuulostellaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä asiallinen viesti.