maanantai 7. maaliskuuta 2011

Kilpailuoikeuden arvosanaksi tuli 5! :)

Moikka taas,

Muistatteko, kun tuossa joulukuun lopussa palautelin Kilpailuoikeuden (3op) esseitä ja ihmettelin, että kun arvosanoja ei kuulunut siitä. Moodlessa vaan näkyi merkintänä, että tehtävä on hyväksytty ja hyväksymisprosentti oli 100%, mutta weboodiin ei ollut tullut arvosanaa ollenkaan. Siellä näkyi vaan, että opintopisteet olivat tulleet ja sit hyväksytty merkintä. Tänään, kun sinne sitten sattumalta vilkaisin, niin se arvosanakin oli ilmestynyt sinne 2kk jälkeen ja siitä oli tullut 5!!! Eniten ihmetyttää, että kun suorituspäivä olisi pitänyt olla 31.12 niin tuossa se on 28.2?? Ihan ihmeellistä?? No mitä väliä, kun se kuitenkin tuli!

Tässä taas vähän todistusaineistoa, etten huijaa teitä ;)


Tää hyvien arvosanojen saanti vaan motivoi mua, koska nyt oon viimein ymmärtänyt sen, että en oo mikään tyhmä, vaikka en silloin aikoinani pääsytkään pääsykokeiden kautta lukemaan oikeustaloustiedettä :) Mutta nyt pääsenkin väylän kautta, hähähä! ;)

Niin ja ihan siltä varalta, että ette mee sekaisin, niin mulla on tosiaan kaksi kilpailuoikeuden kurssia. Yksi oli juuri tuo perusopintojen kurssi, josta sain täydet pojot ja sitten on vielä jäljellä tämä aineopintojen Kilpailuoikeuden erityiskysymykset kurssi, jonka esseiden palautuspäivä on 31.3.

Mukavaa maanantaita! :)

3 kommenttia:

  1. Sähän oot "hikke", kun saat hyviä arvosanoja. Itse sain tuosta kurssista lokakuussa vaan kolmosen.

    Kateellinen...

    VastaaPoista
  2. Hei

    Kiitos ensinnäkin siitä, että jaksat kirjoittaa näin usein tätä blogiasi. Tätä on todella kiva lukea, kun tämä on tällä hetkellä ainut blogi, joka keskittyy pelkkään opiskeluun.

    Uskaltaisitko kertoa, että mikä on sinun keskiarvosi tällä hetkellä suoritetuista kursseista? Kiinnostaisi kovasti tietää.

    VastaaPoista
  3. Kuuluiko tähän kurssiin vain pelkät esseet? Jos kuuluivat, niin kuinka pitkiä esseitä jouduit kurssille tekemään?

    T: Oik.Yo

    VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.