torstai 14. huhtikuuta 2011

Kilpailuoikeuden Erityiskysymyksen arvosana on tullut

Huhuh!

Nyt tänään aamulla, kun vilkaisin weboodiin, niin sinne oli ilmestynyt arvosana Kilpailuoikeuden erityiskysymyksistä, eli sain siitä vain kakkosen. Pääasia on nyt kuitenkin, että pääsin siitä kevyesti läpi. Tuota arvosanaa voi onneksi vielä myöhemmin korottaa, jotens se ei ole mikään ongelma.

Tulisipa nyt vielä arvosana siitä, ympäristötaloustieteestä, niin tää piina olisi jo lopullisesti ohitse. Voisin nimittäin silloin olla aivan täysin varma siitä, että pääsen tutkinto-opiskelijaksi.

Eli nyt on kasassa sitten 45op ja vielä 5 opintopistettä puuttuu, kun tosiaan sen ympäristötalouden arvosanaa ei oo vielä tullut. Heti kun se tulee, olkoon vaikka se ykkönen, niin pompin ilmaan. Olen nimittäin silloin päässsyt tavoitteeseeni ja on se 50op kasassa ja unelmani on saavutettu, heh!

Ja ikävää tuossa on nyt se, että tuo kakkonen laskee mun keskiarvoa! Mutta onneksi keskiarvolla ei ole mitään merkitystä, niin kuin muissa yliopistoissa, kun haetaan väylän kautta sisään. Meillä tosiaan pääse kaikki samantien sisään, kun on se 50op suoritettu :)

2 kommenttia:

  1. Onnittelut mahtavasta suorituksesta ja toivottavasti se viimeinenkin arvosana tulee pian!

    VastaaPoista
  2. No saapa nähdä, että kuinka pitkään tässä joutuu vielä odottamaan sitä :)

    VastaaPoista

Jätä asiallinen viesti.